Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Β.Σταμάτη: Η αλήθεια για την υγεία μου
Νέα αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη επικαλούμενη προβλήματα υγείας της ίδιας, ψυχολογικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο 6χρονος γιος της λόγω της απουσίας της, ενώ όπως υποστηρίζει καταπέφτουν καθημερινά και οι κατηγορίες εναντίον της. Παράλληλα, παίρνει αποστάσεις από τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο τον οποίο στην μακροσκελή αίτησή της δεν τον αναφέρει ούτε μία φορά ονομαστικά.Για πρώτη φορά αναφέρεται με λεπτομέρειες στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.Διαβάστε αναλυτικά την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε η Βίκυ ΣταμάτηΑναλυτικότερα αναφέρει για αυτό:"Ήδη πριν την προφυλάκισή μου είχαν διαγνωσθεί μέσω μαγνητικής τομογραφίας και υπερήχου σοβαρά ευρήματα στους δυο μαστούς μου, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης δια της υποβολής μου σε χειρουργική επέμβαση.Διαρκούντος του εγκλεισμού μου στη φυλακή, εκδήλωσα και εξακολουθώ να εκδηλώνω συμπτώματα πόνου και στους δύο μαστούς και δυσκαμψίας σε κινήσεις. Με ένα απαλό έστω άγγιγμα είναι αισθητά κάποια από τα πολλαπλά ογκίδια που φέρω σε αμφότερους τους μαστούς.Δεδομένου του προβλήματος, απευθύνθηκα στον ιατρό της φυλακής, ο οποίος με εξέτασε και έκρινε ότι έπρεπε να παραπεμφθώ οπωσδήποτε για εξειδικευμένες εξετάσεις σε Νοσοκομείο. Ενώ όμως το πρόβλημα εκδηλώθηκε ήδη από ενός έτους, παρήλθαν άπρακτοι πολλοί μήνες, δεν έγιναν άμεσα οι ενδεδειγμένες ειδικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί επί τα χείρω το πρόβλημα της υγείας μου , ενώ όλο αυτό το διάστημα ζούσα και ζω με την αγωνία της σοβαρότητας του προβλήματος και αν τελικά πρόκειται για καρκινώματα που αποτελούν ως γνωστόν επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή του ανθρώπου νόσο, λόγω και της καθυστέρησης στην διάγνωση της φύσεως του προβλήματος, αφού εν τη παρόδω του χρόνου είναι πιθανό ένας καλοήθες μόρφωμα να εξαλλάσσεται σε καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις που Σας προσκομίζω του ιατρού των Φυλακών, Ιωάννη Πετρόπουλου, και δη την από 25/4/2013 και την από 2/5/2013, ήδη από την 7/2/2013 εκκρεμούσε η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο Μεταξά λόγω παθολογικών ευρημάτων δυνάμει απόφασης του ογκολογικού συμβουλίου του νοσοκομείου, η οποία δεν έγινε ποτέ. Όπως επακριβώς αναγράφει ο ιατρός, λόγω καθυστέρησης της εισαγωγής της κρατουμένης στο Νοσοκομείο Μεταξά (ελλείψει κρεβατιών;) με παρέπεμψε στο Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας

Β.Σταμάτη: Η αλήθεια για την υγεία μου

Νέα αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη επικαλούμενη προβλήματα υγείας της ίδιας, ψυχολογικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο 6χρονος γιος της λόγω της απουσίας της, ενώ όπως υποστηρίζει καταπέφτουν καθημερινά και οι κατηγορίες εναντίον της. Παράλληλα, παίρνει αποστάσεις από τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο τον οποίο στην μακροσκελή αίτησή της δεν τον αναφέρει ούτε μία φορά ονομαστικά.

Για πρώτη φορά αναφέρεται με λεπτομέρειες στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε αναλυτικά την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

Αναλυτικότερα αναφέρει για αυτό:

«Ήδη πριν την προφυλάκισή μου είχαν διαγνωσθεί μέσω μαγνητικής τομογραφίας και υπερήχου σοβαρά ευρήματα στους δυο μαστούς μου, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης δια της υποβολής μου σε χειρουργική επέμβαση.

Διαρκούντος του εγκλεισμού μου στη φυλακή, εκδήλωσα και εξακολουθώ να εκδηλώνω συμπτώματα πόνου και στους δύο μαστούς και δυσκαμψίας σε κινήσεις. Με ένα απαλό έστω άγγιγμα είναι αισθητά κάποια από τα πολλαπλά ογκίδια που φέρω σε αμφότερους τους μαστούς.

Δεδομένου του προβλήματος, απευθύνθηκα στον ιατρό της φυλακής, ο οποίος με εξέτασε και έκρινε ότι έπρεπε να παραπεμφθώ οπωσδήποτε για εξειδικευμένες εξετάσεις σε Νοσοκομείο. Ενώ όμως το πρόβλημα εκδηλώθηκε ήδη από ενός έτους, παρήλθαν άπρακτοι πολλοί μήνες, δεν έγιναν άμεσα οι ενδεδειγμένες ειδικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί επί τα χείρω το πρόβλημα της υγείας μου , ενώ όλο αυτό το διάστημα ζούσα και ζω με την αγωνία της σοβαρότητας του προβλήματος και αν τελικά πρόκειται για καρκινώματα που αποτελούν ως γνωστόν επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή του ανθρώπου νόσο, λόγω και της καθυστέρησης στην διάγνωση της φύσεως του προβλήματος, αφού εν τη παρόδω του χρόνου είναι πιθανό ένας καλοήθες μόρφωμα να εξαλλάσσεται σε καρκίνο του μαστού.

Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις που Σας προσκομίζω του ιατρού των Φυλακών, Ιωάννη Πετρόπουλου, και δη την από 25/4/2013 και την από 2/5/2013, ήδη από την 7/2/2013 εκκρεμούσε η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο Μεταξά λόγω παθολογικών ευρημάτων δυνάμει απόφασης του ογκολογικού συμβουλίου του νοσοκομείου, η οποία δεν έγινε ποτέ. Όπως επακριβώς αναγράφει ο ιατρός, λόγω καθυστέρησης της εισαγωγής της κρατουμένης στο Νοσοκομείο Μεταξά (ελλείψει κρεβατιών;) με παρέπεμψε στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X