Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Μια ακόμη απώλεια για την Ένωση Κεντρώων: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μεγαλοοικονόμου
Μια ακόμη απώλεια για την Ένωση Κεντρώων: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μεγαλοοικονόμου thumbnail

Μια ακόμη απώλεια για την Ένωση Κεντρώων: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μεγαλοοικονόμου

Παρελθόν για την Ένωση Κεντρώων αποτελεί η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και την ανεξαρτητοποίησή της.


Στην Ένωση Κεντρώων γνώριζαν μεν ότι η έως πρότινος βουλευτής τους ήταν δυσαρεστημένη επειδή δεν προτάθηκε για τη θέση του Θ’ Αντιπροέδρου της Βουλής (εξελέγη ο Μάριος Γεωργιάδης), δεν περίμεναν ωστόσο, πως θα έφθανε μέχρι την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα.


Ο Βασίλης Λεβέντης, όπως έλεγαν συνεργάτες του, δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής στα χέρια του επιστολή της κ. Μεγαλοοικονόμου για τους λόγους της παραίτησής της και αυτό το οποίο λένε στην Ένωση Κεντρώων είναι πως όποιος δεν μπορεί να συστρατευθεί με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος μπορεί να φύγει, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της απόφασής του αυτής.


Είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Καρρά. Με την αποχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου η Ένωση Κεντρώων αριθμεί πλέον 7 βουλευτές.


Πηγή: cnn.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X