Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σκυλίτσα έσωσε κουτάβια και τα… υιοθέτησε!
Η Keyna μεγάλωσε με ανθρώπους που την αγάπησαν και την αγαπούν πολύ και στα 5 της χρόνια δεν έγινε ποτέ μητέρα. Όταν όμως χρειάστηκε να δείξει τα μητρικά της φίλτρα, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα.Σε μια βόλτα της στη γειτονιά άκουσεπρώτη εκείνη τα κλάματα πέντε κουταβιών που είχαν πεταχτείμέσα σε κάδο σκουπιδιών και ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο. Μόνη της δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να τα σώσει και έτσι επέστρεψε σπίτι και ζήτησε με τον τρόπο της βοήθεια από τα αφεντικά της. Εκείνοι έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος και έβγαλαν από τον κάδο τα πέντε κουτάβια. Δυστυχώς μόνο τα τέσσερα κατάφεραν να ζήσουν και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αυτή που τους πρόσφερε η Keyna, η οποία τα περιέθαλψε, τα φρόντισε, τα περιποιήθηκε σαν δικά της και κάτι παραπάνωΠηγή:perierga.gr

Σκυλίτσα έσωσε κουτάβια και τα… υιοθέτησε!

Η Keyna μεγάλωσε με ανθρώπους που την αγάπησαν και την αγαπούν πολύ και στα 5 της χρόνια δεν έγινε ποτέ μητέρα. Όταν όμως χρειάστηκε να δείξει τα μητρικά της φίλτρα, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα.

Σε μια βόλτα της στη γειτονιά άκουσεπρώτη εκείνη τα κλάματα πέντε κουταβιών που είχαν πεταχτείμέσα σε κάδο σκουπιδιών και ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο.

Μόνη της δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να τα σώσει και έτσι επέστρεψε σπίτι και ζήτησε με τον τρόπο της βοήθεια από τα αφεντικά της. Εκείνοι έσπευσαν στον τόπο του… εγκλήματος και έβγαλαν από τον κάδο τα πέντε κουτάβια.

Δυστυχώς μόνο τα τέσσερα κατάφεραν να ζήσουν και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αυτή που τους πρόσφερε η Keyna, η οποία τα περιέθαλψε, τα φρόντισε, τα περιποιήθηκε σαν δικά της και κάτι παραπάνω…

Πηγή:perierga.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X