Αρχική / More / Celebrity news / Ιωσήφ Μαρινάκης: "Το Μπρούσκο δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου"
Ιωσήφ Μαρινάκης: "Το Μπρούσκο δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου" thumbnail

Ιωσήφ Μαρινάκης: "Το Μπρούσκο δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου"

Μπορεί το Μπρούσκο να καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και η επιτυχία του να πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας, ωστόσο, ένας εκ των πρωταγωνιστών του δηλώνει πως δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του!


"Το Μπρούσκο ήταν ένα πολύ ωραίο μεθυστικό ποτήρι κρασί και μία πολύ γλυκιά εμπειρία. Άλλαξε όντως τα τηλεοπτικά δεδομένα σε Ελλάδα και Κύπρο, δεδομένου του γεγονότος ότι ήρθε σε μία στιγμή που σχεδόν όλα είχαν καταρρεύσει; Κατάφερε να χαρίσει και πάλι την ελπίδα σε μία κυρίως Ελλάδα που θεωρούσαμε ότι τηλεοπτικά είχε πιάσει πάτο", λέει, στο περιοδικό TV Μania, o Ιωσήφ Μαρινάκης.


Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποδίδει την μεγάλη επιτυχία της σειράς στο γεγονός ότι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου κατάφεραν να δημιουργήσουν μία πολύ προσεγμένη παραγωγή ενάντια στην κρίση.


Όταν τον ρωτούν αν θεωρεί, όπως πολλοί άλλοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο καστ, πως ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές του, ο Ιωσήφ ξαφνιάζει: "ήταν μία από τις καλές στιγμές μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Τα παιδιά που το είπαν αυτό ήταν ίσως αυτοί που είχαν ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν. Για μένα, ήταν μία πραγματικά δυνατή στιγμή και μία ευτυχής συγκυρία στο να συμμετάσχω σε αυτή την παραγωγή χωρίς να έχει την απαίτηση από σένα να την κάνεις επιτυχημένη!"


Πηγή: peoplegreece.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X