Αρχική / Σχέσεις / Έρωτας στο γραφείο: Τον θέλω… Με θέλει;
Έρωτας στο γραφείο: Τον θέλω... Με θέλει; thumbnail

H Kωνσταντίνα

Έρωτας στο γραφείο: Τον θέλω… Με θέλει;

Νομίζω πώς έχω ερωτευτεί ένα συνάδελφο μου. Και αν δεν είναι έρωτας σίγουρα, είναι έντονη η έλξη. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω, εάν και εκείνος ενδιαφέρεται. Εκεί που μου δείχνει ενδιαφέρον, την επόμενη στιγμή θα συμπεριφέρεται σαν να είμαι το φιλαράκι του. Πείθω τον εαυτό μου ότι έχω ψευδαισθήσεις. Με βασανίζει κάθε μέρα το ερώτημα αυτό στο μυαλό μου και με βασανίζει το να νιώθω τόσα έντονα αισθήματα και να πρέπει να υποκριθώ. Πολλές φορές δεν μπορώ να λειτουργήσω στη δουλειά. Πώς θα καταλάβω αν ενδιαφέρεται; Με έχει μπερδέψει… 


Απαντά η Σοφία Κουφοπούλου, ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια (http://drasipsyhis.gr/)


Αγαπητή αναγνώστρια καλημέρα,


Τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου μπορείτε να τα καταλάβετε με τη συζήτηση μαζί του, και με το να δείξετε με έναν τρόπο το δικό σας ενδιαφέρον. Μπορεί και εκείνος να έχει την ίδια διερώτηση με εσάς, μπορεί όμως και όχι.


Αυτό θα το καταλάβετε μόνο αν εκδηλώσετε τα δικά σας συναισθήματα και δείτε τη δική του αντίδραση.


Για παράδειγμα μπορείτε να του προτείνετε να βρεθείτε εκτός εργασιακού χώρου και μέσα από την επικοινωνία σας μαζί του στη βόλτα σας θα καταλάβετε και τα δικά του συναισθήματα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X