Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέο εικονικό πληκτρολόγιο για Android smartphones και tablets
H Google ετοίμασε και διαθέτει πλέον το δικό της επίσημο εικονικό πληκτρολόγιο για συσκευές Android, για όσους θέλουν ένα εναλλακτικό keyboard σε σχέση με αυτό που έχει η συσκευή τους.Το Google Keyboard είναι συμβατό με τις εκδόσεις Android από την 4.0 και μεταγενέστερες, και υποστηρίζει τη μέθοδο γραφής "swipe-to-text" την οποία η Google ονομάζει Gesture Typing.Η εφαρμογή τής Google υποστηρίζει επίσης φωνητική πληκτρολόγηση, πρόβλεψη και διόρθωση λέξεων, καθώς και λεξικό 26 γλωσσών.Πηγή:e-pcmag.gr

Νέο εικονικό πληκτρολόγιο για Android smartphones και tablets

H Google ετοίμασε και διαθέτει πλέον το δικό της επίσημο εικονικό πληκτρολόγιο για συσκευές Android, για όσους θέλουν ένα εναλλακτικό keyboard σε σχέση με αυτό που έχει η συσκευή τους.

Το Google Keyboard είναι συμβατό με τις εκδόσεις Android από την 4.0 και μεταγενέστερες, και υποστηρίζει τη μέθοδο γραφής "swipe-to-text" την οποία η Google ονομάζει Gesture Typing.

Η εφαρμογή τής Google υποστηρίζει επίσης φωνητική πληκτρολόγηση, πρόβλεψη και διόρθωση λέξεων, καθώς και λεξικό 26 γλωσσών.

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X