Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας προσφέρει κακή υπηρεσία στη χώρα
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, έκανε το ακόλουθο σχόλιο: Ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Τσίπρας διαβάζει και ερμηνεύει το έγγραφο του ΔΝΤ για τα προβλήματα του αρχικού προγράμματος στήριξης και προσαρμογής της Ελληνικής οικονομίας, δείχνει την ηθελημένη αδυναμία του να κατανοήσει το δύσκολο και σκληρό διεθνές πλαίσιο μέσα στο οποίο έπρεπε να κινηθεί η πατρίδα μας για να μη βλαφτούν περισσότερο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Με τη στάση του αυτή διευκολύνει όσους λένε ακόμη και σήμερα διεθνώς ότι αυτό που φταίει είναι η κακή εφαρμογή του προγράμματος από την Ελλάδα. Προσφέρει έτσι κακή υπηρεσία και στη χώρα και στους πολίτες της. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας προσφέρει κακή υπηρεσία στη χώρα

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Τσίπρας διαβάζει και ερμηνεύει το έγγραφο του ΔΝΤ για τα προβλήματα του αρχικού προγράμματος στήριξης και προσαρμογής της Ελληνικής οικονομίας, δείχνει την ηθελημένη αδυναμία του να κατανοήσει το δύσκολο και σκληρό διεθνές πλαίσιο μέσα στο οποίο έπρεπε να κινηθεί η πατρίδα μας για να μη βλαφτούν περισσότερο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Με τη στάση του αυτή διευκολύνει όσους λένε ακόμη και σήμερα διεθνώς ότι αυτό που φταίει είναι η κακή εφαρμογή του προγράμματος από την Ελλάδα.

Προσφέρει έτσι κακή υπηρεσία και στη χώρα και στους πολίτες της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X