Αρχική / Teens / Θέλω να ομορφύνω για να αρέσω στο αγόρι που αγαπώ!
Θέλω να ομορφύνω για να αρέσω στο αγόρι που αγαπώ! thumbnail

Η Ήλια, αναγνώστρια του boro.gr

Θέλω να ομορφύνω για να αρέσω στο αγόρι που αγαπώ!

Μου αρέσει κάποιος, είναι φίλος μου. Είμαι χάλια πραγματικά χάλια και όχι ψυχολογικά αλλά εξωτερικά. Tι πρέπει να αλλάξω να κάνω έτσι ώστε να χάσω κιλά, να ομορφύνω και να του τραβήξω την προσοχή; Πάω 3η γυμνασίου. Σας παρακαλώ, απαντήστε μου! Θέλω να γίνω πιο όμορφη για να του αρέσω!


Στο ερώτημά σας, απάντησε ο ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Όταν χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας "χάλια" μάλλον έχετε ήδη μια εικόνα του τι είναι ωραίο στο νου σας την οποία προφανώς βρίσκετε ότι δεν πληροίτε. Αν κάποιος υποθέσει ποια είναι αυτή η εικόνα που έχετε στο νου σας και ποια η διαφορά σας μ'αυτή μπορεί εύκολα να σας πει τι να κάνετε για να τη φτάσετε. Είτε είναι διαιτολόγος, είτε άνθρωπος της μόδας, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Όμως όσο καλά κι αν τα καταφέρετε, θα νιώθετε πάντα αυτό το κενό που πηγάζει από το πως σας βγαίνει φυσικά να είστε σαν εμφάνιση κι από το πόσο χρειάζεται να καταναγκαστείτε για να το κρύψετε πίσω απ'την ποθητή εικόνα. Πολλά κορίτσια το κάνουν ήδη αυτό και είναι ικανοποιημένα με την πειθαρχία τους προς αυτή την ομορφότερη απ'αυτά εικόνα. Μη μπερδέψετε όμως ποτέ αυτή την ικανοποίηση της πειθαρχίας με την ικανοποίηση που έχει ένα κορίτσι που το θέλει γι'αυτό που είναι το αγόρι του. Είμαι σίγουρος πως έχετε πολλά για τα οποία ήδη πρέπει να είστε πειθαρχημένη. Σας προτείνω να μη κουράσετε τον εαυτό σας με άλλο ένα. Ωστόσο η επιλογή είναι πάντα δική σας. Σας προτείνω να δείτε το επεισόδιο της σειράς southpark με τίτλο "The list". Πραγματεύεται το ζήτημα της εξωτερικής ομορφιάς και της πειθαρχίας.

 

Δείτε ένα απόσπασμα από το τέλος του επεισοδίου:

 


Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:


Ραντεβού: Τι να κάνω για να αρέσω σε ένα αγόρι;


7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι που σου αρέσει


Τον αγαπώ αλλά είναι ερωτευμένος με τη φίλη μουComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X