Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απέρριψε τον «Πόλεμο των Άστρων»
Δεν υπάρχουν πολλοί ρόλοι που ο Αλ Πατσίνο δεν μπορεί να παίξει αλλά ο Χαν Σόλο, τον οποίο ο Χάρισον Φορντ μετέτρεψε σε έναν από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς ήρωες με την χαλαρή αλλά και γοητευτική του ερμηνεία, ίσως είναι ένας από αυτούς. Μικρή έκπληξη, λοιπόν, μπορεί να θεωρηθεί η αποκάλυψη ότι ο Πατσίνο είχε την ευκαιρία να αναλάβει το ρόλο για λογαριασμό του Τζορτζ Λούκας, ο οποίος είχε υπόψη του για τον ίδιο ρόλο πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους ηθοποιούς όπως ο Κερτ Ράσελ, ο Νικ Νόλτε, (μέχρι εδώ καλά), ο Κρίστοφερ Γουόκεν (!) και ο Σιλβέστερ Σταλόνε (!!). "Ήταν δικός μου ο ρόλος αν τον ήθελα,

Απέρριψε τον «Πόλεμο των Άστρων»

Δεν υπάρχουν πολλοί ρόλοι που ο Αλ Πατσίνο δεν μπορεί να παίξει αλλά ο Χαν Σόλο, τον οποίο ο Χάρισον Φορντ μετέτρεψε σε έναν από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς ήρωες με την χαλαρή αλλά και γοητευτική του ερμηνεία, ίσως είναι ένας από αυτούς.

Μικρή έκπληξη, λοιπόν, μπορεί να θεωρηθεί η αποκάλυψη ότι ο Πατσίνο είχε την ευκαιρία να αναλάβει το ρόλο για λογαριασμό του Τζορτζ Λούκας, ο οποίος είχε υπόψη του για τον ίδιο ρόλο πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους ηθοποιούς όπως ο Κερτ Ράσελ, ο Νικ Νόλτε, (μέχρι εδώ καλά), ο Κρίστοφερ Γουόκεν (!) και ο Σιλβέστερ Σταλόνε (!!).

“Ήταν δικός μου ο ρόλος αν τον ήθελα,

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X