Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί
Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των γιατρών, των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και στις δομές Πρόνοιας, με την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Δείτε τι είπε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρος Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν δραματικές ελλείψεις που παρουσιάζουν τα δημόσια θεραπευτήρια, καθώς σήμερα υπάρχουν κενές 6.500 θέσεις γιατρών και 20.000 νοσηλευτών. Επιπλέον, οι 35.000 κλίνες των δημόσιων νοσοκομείων καλύπτονται από 65.000 εργαζομένους, όταν έπρεπε να υπηρετούν 80.000, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, από τις 11 το πρωί, αλλά και στις υπηρεσίες Υγείας της περιφέρειας. ΠΗΓΗ: Δημοκρατία

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των γιατρών, των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και στις δομές Πρόνοιας, με την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Δείτε τι είπε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρος

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν δραματικές ελλείψεις που παρουσιάζουν τα δημόσια θεραπευτήρια, καθώς σήμερα υπάρχουν κενές 6.500 θέσεις γιατρών και 20.000 νοσηλευτών.

Επιπλέον, οι 35.000 κλίνες των δημόσιων νοσοκομείων καλύπτονται από 65.000 εργαζομένους, όταν έπρεπε να υπηρετούν 80.000, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, από τις 11 το πρωί, αλλά και στις υπηρεσίες Υγείας της περιφέρειας.

ΠΗΓΗ: Δημοκρατία

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X