Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Κάρτα Ταρώ για τη Δευτέρα 17/7
Κάρτα Ταρώ για τη Δευτέρα 17/7 thumbnail

Κάρτα Ταρώ για τη Δευτέρα 17/7

Από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο-Μαθηματικό


  


Η κάρτα Ταρώ της μέρας: 4 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ


   


 


Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, τους φίλους και κάθε πρόσωπο που αισθάνεστε κοντά στην καρδιά σας. Αυτή η μέρα λοιπόν, είναι μία καλή ευκαιρία για να αναθερμάνετε τους δεσμούς σας με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για οικογενειακές συναντήσεις κυρίως με οικογενειακά πρόσωπα με τα οποία έτυχε να μην έχετε τόσο κοντινή επαφή το προηγούμενο χρονικό διάστημα.


Να έχετε υπόψη σας ότι σήμερα θα λάβετε πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν κάποιο οικογενειακό πρόσωπο και αφορούν τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο της ζωής, το γάμο και την απόκτηση οικογένειας. Γενικότερα σήμερα ευνοούνται διαδικασίες και εργασίες που έχουν σχέση με το σπίτι, οπότε είναι καλή μέρα για ανάλογες δουλειές.


Για εσας που ψάχνετε σπίτι αυτό το διάστημα, αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην εύρεση μιας κατάλληλης κατοικίας και γενικότερα οργανώστε εργασίες που έχουν σχέση με το σπίτι είτε αυτό λέγεται ανακαίνιση είτε κάποια αγορά που το αφορά.


 


Μάνος Μηκίδης


Αριθμολόγος- Μαθηματικός


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X