Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξασθένισε η ένταση της τροπικής καταιγίδας Άντρια
Η τροπική καταιγίδα, Άντρια, εξασθένισε την Πέμπτη κατά το πέρασμά της πάνω από τη βόρεια Φλόριντα. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, εξαιτίας της καταιγίδας αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013, πάνω από τον Ατλαντικό, προκάλεσε τη δημιουργία ανεμοστρόβιλων στη Φλόριντα. Το βράδυ της Πέμπτης, η ένταση των ανέμων έφτασε τα 85 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ στο επίκεντρο της καταιγίδας η ταχύτητα των ανέμων έφτασε τα 220 χιλιόμετρα ανά ώρα, ανέφερε το Κέντρο.Η Άντρια προκάλεσε ισχυρές βροχοπτώσεις και θύελλες στη Φλόριντα, τη Τζόρτζια, τη Νότια και τη Βόρεια Καρολίνα, δήλωσε ο Τζακ Μπίβεν, επιστήμονας στο Κέντρο, ειδικός σε θέματα τυφώνων.Η τροπική καταιγίδα δεν αποτέλεσε απειλή για τις αμερικανικές επιχειρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Κόλπο του Μεξικού.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξασθένισε η ένταση της τροπικής καταιγίδας Άντρια

Η τροπική καταιγίδα, Άντρια, εξασθένισε την Πέμπτη κατά το πέρασμά της πάνω από τη βόρεια Φλόριντα. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, εξαιτίας της καταιγίδας αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013, πάνω από τον Ατλαντικό, προκάλεσε τη δημιουργία ανεμοστρόβιλων στη Φλόριντα. Το βράδυ της Πέμπτης, η ένταση των ανέμων έφτασε τα 85 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ στο επίκεντρο της καταιγίδας η ταχύτητα των ανέμων έφτασε τα 220 χιλιόμετρα ανά ώρα, ανέφερε το Κέντρο.

Η Άντρια προκάλεσε ισχυρές βροχοπτώσεις και θύελλες στη Φλόριντα, τη Τζόρτζια, τη Νότια και τη Βόρεια Καρολίνα, δήλωσε ο Τζακ Μπίβεν, επιστήμονας στο Κέντρο, ειδικός σε θέματα τυφώνων.

Η τροπική καταιγίδα δεν αποτέλεσε απειλή για τις αμερικανικές επιχειρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Κόλπο του Μεξικού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X