Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Θεοχάρης στον Ντάισελμπλουμ
Υπουργική εμφάνιση θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα ο Χάρης Θεοχάρης. Ο γενικός γραμματέας Εσόδων μεταβαίνει τη Δευτέρα στην Ολλανδία, όπου θα μιλήσει σε φόρουμ για τη φοροδιαφυγή. Το κλου όμως, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, είναι ότι ο Θεοχάρης δεν θα συναντηθεί μόνο με τον Ολλανδό ομόλογό του.Την Τρίτη το πρωί θα του κάνει την τιμή να τον δει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Δεδομένου ότι δεν είθισται υπουργός να βλέπει γενικό γραμματέα καθώς και ότι οι σχέσεις του Ελληνα υπουργού Οικονομικών με τον Θεοχάρη δεν είναι οι καλύτερες, εκτιμώ ότι του Γιάννη Στουρνάρα δεν θα του αρέσει καθόλου αυτό.ΠΗΓΗ: Τα Νέα

Ο Θεοχάρης στον Ντάισελμπλουμ

“Υπουργική” εμφάνιση θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα ο Χάρης Θεοχάρης. Ο γενικός γραμματέας Εσόδων μεταβαίνει τη Δευτέρα στην Ολλανδία, όπου θα μιλήσει σε φόρουμ για τη φοροδιαφυγή. Το κλου όμως, σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό”, είναι ότι ο Θεοχάρης δεν θα συναντηθεί μόνο με τον Ολλανδό ομόλογό του.

Την Τρίτη το πρωί θα του κάνει την τιμή να τον δει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Δεδομένου ότι δεν είθισται υπουργός να βλέπει γενικό γραμματέα καθώς και ότι οι σχέσεις του Ελληνα υπουργού Οικονομικών με τον Θεοχάρη δεν είναι οι καλύτερες, εκτιμώ ότι του Γιάννη Στουρνάρα δεν θα του αρέσει καθόλου αυτό.

ΠΗΓΗ: Τα Νέα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X