Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γυμνοί και φοβισμένοι
Ένα νέο reality show που θα αρχίσει να προβάλλεται στο Discovery Channel αλλάζει τα δεδομένα στην αμερικανική τηλεόραση κι ανεβάζει τον πήχη συε σύγκριση με τα λοιπά σόου του είδους του. Πολλάκις έχουν δοκιμαστεί οι αντοχές των συμμετεχόντων σε τεστ αντοχής και δυνατοτήτων. Αυτήν τη φορά... τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.Οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν σε πρωτόγονες συνθήκες, καθώς η παραγωγή τους μεταφέρει σε άγριες και δύσβατες τοποθεσίες, όπου γυμνοί επιδίδονται σ' έναν αγώνα επιβίωσης, όπως ακριβώς οι πρωτόγονοι πρόγονοί μας.Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενούνται δύο εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι επί 21 ημέρες θα προσπαθούν να επιβιώσουν και να πλοηγηθούν σε ένα καθορισμένο σημείο, περίπου δέκα μίλια από το σημείο όπου ξεκίνησε η περιπέτειά τους. Κάθε φορά το ζευγάρι θα είναι διαφορετικό όπως και η τοποθεσία. Το reality show "Naked and Afraid" (Γυμνοί και φοβισμένοι) θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 23 Ιουνίου. ΠΗΓΗ: yahoo.com

Γυμνοί και φοβισμένοι

Ένα νέο reality show που θα αρχίσει να προβάλλεται στο Discovery Channel αλλάζει τα δεδομένα στην αμερικανική τηλεόραση κι ανεβάζει τον πήχη συε σύγκριση με τα λοιπά σόου του είδους του. Πολλάκις έχουν δοκιμαστεί οι αντοχές των συμμετεχόντων σε τεστ αντοχής και δυνατοτήτων. Αυτήν τη φορά… τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν σε πρωτόγονες συνθήκες, καθώς η παραγωγή τους μεταφέρει σε άγριες και δύσβατες τοποθεσίες, όπου γυμνοί επιδίδονται σ’ έναν αγώνα επιβίωσης, όπως ακριβώς οι πρωτόγονοι πρόγονοί μας.

Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενούνται δύο εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι επί 21 ημέρες θα προσπαθούν να επιβιώσουν και να πλοηγηθούν σε ένα καθορισμένο σημείο, περίπου δέκα μίλια από το σημείο όπου ξεκίνησε η περιπέτειά τους. Κάθε φορά το ζευγάρι θα είναι διαφορετικό όπως και η τοποθεσία. Το reality show «Naked and Afraid» (Γυμνοί και φοβισμένοι) θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 23 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: yahoo.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X