Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζητούνται 4.160 εργάτες γης για τις φράουλες
Αίτηση στον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας αναμένεται να καταθέσουν 116 παραγωγοίκαλλιεργητές φράουλας από τη Ν. Μανωλάδα και τη Βουπρασία ευρύτερα. Θα ζητούνται συνολικά 4.160 εργάτες για τις υπάρχουσες και τις νέες καλλιέργειες φράουλας. Ο μοναδικός όρος είναι οι εργάτες να έχουν βρεθεί έως την ερχόμενη Τετάρτη καθώς ο χρόνος πιέζει, όπως αναφέρουν πηγές από την πλευρά των παραγωγών.Σύμφωνα με το ilialive.gr, θα προβλέπεται εργασία με ένα μεροκάματο της τάξης των 25 ευρώ μαζί με το εργόσημο (22+3) για έξι ώρες ημερησίως και πενθήμερη εργασία.Για την κίνηση αυτή των καλλιεργητών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ενήμεροι τόσο ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, όσο και ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου.ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Ζητούνται 4.160 εργάτες γης για τις φράουλες

Αίτηση στον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας αναμένεται να καταθέσουν 116 παραγωγοί–καλλιεργητές φράουλας από τη Ν. Μανωλάδα και τη Βουπρασία ευρύτερα. Θα ζητούνται συνολικά 4.160 εργάτες για τις υπάρχουσες και τις νέες καλλιέργειες φράουλας. Ο μοναδικός όρος είναι οι εργάτες να έχουν βρεθεί έως την ερχόμενη Τετάρτη καθώς ο χρόνος πιέζει, όπως αναφέρουν πηγές από την πλευρά των παραγωγών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, θα προβλέπεται εργασία με ένα μεροκάματο της τάξης των 25 ευρώ μαζί με το εργόσημο (22+3) για έξι ώρες ημερησίως και πενθήμερη εργασία.

Για την κίνηση αυτή των καλλιεργητών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ενήμεροι τόσο ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, όσο και ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X