Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έβα Λονγκόρια: Πώς διατηρεί "size zero body"
Πρώην δασκάλα aerobic , νυν ηθοποιός και ένα από τα πιο ωραία σώματα της αμερικανικής showbiz, η Eva Longoria διατηρεί εδώ και χρόνια "size zero" σιλουέτα, αν και η ίδια δηλώνει ότι σιχαίνεται την αεροβική γυμναστική. Παρόλα αυτά, ξέρει ότι είναι απαραίτητη για σωστό ζέσταμα του σώματος και αύξηση των καρδιακών παλμών και φροντίζει να την εξασκεί σε μικρό βαθμό πριν από κάθε προπόνηση.Αγαπημένο είδος άσκησης είναι οι συνδυαστικές (compound) ασκήσεις με βάρη, όπου ενεργοποιούν και γυμνάζουν παράλληλα περισσότερες μυϊκές ομάδες, σε αντίθεση με τις κλασσικές ασκήσεις απομόνωσης με βάρη, με αποτέλεσμα την καύση περισσότερων θερμίδων και πιο γρήγορα αποτελέσματα για το σώμα.Συνεργάζεται για χρόνια με τον celebrity trainer Patrick Murphy, ενώ στη fitness ρουτίνα της χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία γυμναστικής όπως μπάλες ισορροπίας, bosu, steppers κ.α Όπως δηλώνει: " Η μόνη ώρα που γυμνάζομαι είναι η πρωινή, αμέσως μόλις σηκώνομαι από το κρεβάτι. Πρέπει να κάνω γυμναστική πριν τις 11, σαν να είμαι σε "αυτόματο πιλότο

Έβα Λονγκόρια: Πώς διατηρεί "size zero body"

Πρώην δασκάλα aerobic , νυν ηθοποιός και ένα από τα πιο ωραία σώματα της αμερικανικής showbiz, η Eva Longoria διατηρεί εδώ και χρόνια «size zero» σιλουέτα, αν και η ίδια δηλώνει ότι σιχαίνεται την αεροβική γυμναστική. Παρόλα αυτά, ξέρει ότι είναι απαραίτητη για σωστό ζέσταμα του σώματος και αύξηση των καρδιακών παλμών και φροντίζει να την εξασκεί σε μικρό βαθμό πριν από κάθε προπόνηση.

Αγαπημένο είδος άσκησης είναι οι συνδυαστικές (compound) ασκήσεις με βάρη, όπου ενεργοποιούν και γυμνάζουν παράλληλα περισσότερες μυϊκές ομάδες, σε αντίθεση με τις κλασσικές ασκήσεις απομόνωσης με βάρη, με αποτέλεσμα την καύση περισσότερων θερμίδων και πιο γρήγορα αποτελέσματα για το σώμα.

Συνεργάζεται για χρόνια με τον celebrity trainer Patrick Murphy, ενώ στη fitness ρουτίνα της χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία γυμναστικής όπως μπάλες ισορροπίας, bosu, steppers κ.α Όπως δηλώνει: » Η μόνη ώρα που γυμνάζομαι είναι η πρωινή, αμέσως μόλις σηκώνομαι από το κρεβάτι. Πρέπει να κάνω γυμναστική πριν τις 11, σαν να είμαι σε «αυτόματο πιλότο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X