Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο CRASH που κυκλοφορεί
Διαβάστε στο CRASH που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στα περίπτερα. Συνέντευξη - βόμβα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλάει για την παρουσία της ύπατης αρμοστείας στην Ελλάδα και τους νόμους που φτιάχνουν οι ξένοι. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή αποκαλύπτει ότι διαρρέουν στα κανάλια απόρρητα κρατικά έγγραφα που είχε στο γραφείο του. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξηγεί σε αποκλειστική συνέντευξη γιατί ο Σόιμπλε είναι τόσο σκληρός με την Ελλάδα. Ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς μιλάει για τα παλαιά τζάκια και τους αμερικανούς. Έρευνα ντοκουμέντο: Πως η Γερμανία- Γαλλία μοιράζουν την Ευρώπη εξαγοράζοντας ψήφους! Ο διάσημος συγγραφέας Ντέιβιντ Στάκλερ αποκαλύπτει: "Έτσι κατέρρευσε η Υγεία επί ημερών Λοβέρδου

Στο CRASH που κυκλοφορεί

Διαβάστε στο CRASH που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στα περίπτερα.

• Συνέντευξη – βόμβα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλάει για την παρουσία της ύπατης αρμοστείας στην Ελλάδα και τους νόμους που φτιάχνουν οι ξένοι.

• Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή αποκαλύπτει ότι διαρρέουν στα κανάλια απόρρητα κρατικά έγγραφα που είχε στο γραφείο του.

• Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξηγεί σε αποκλειστική συνέντευξη γιατί ο Σόιμπλε είναι τόσο σκληρός με την Ελλάδα.

• Ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς μιλάει για τα παλαιά τζάκια και τους αμερικανούς.

• Έρευνα – ντοκουμέντο: Πως η Γερμανία- Γαλλία μοιράζουν την Ευρώπη εξαγοράζοντας ψήφους!

• Ο διάσημος συγγραφέας Ντέιβιντ Στάκλερ αποκαλύπτει: «Έτσι κατέρρευσε η Υγεία επί ημερών Λοβέρδου

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X