Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απόψε τα πιτσιρίκια παίζουν θέατρο!
Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού παρουσιάζει, για την Εορτή Λήξεως τού σχολικού έτους 2012-2013, τη θεατρική παράσταση Παραμύθια αγαπημένα από τους αδελφούς Γκριμ γραμμένα την οποία προετοίμασαν τα 205 παιδιά -προνήπια και νήπια- τού Νηπιαγωγείου, με την ευκαιρία τού εορτασμού τού έτους 2012, ως έτος Γκριμ (επέτειος 200 χρόνων από την έκδοση τού Α´ τόμου των παραμυθιών των αδελφών Γκριμ). Μία ανθολογία -επί σκηνής- αγαπημένων παραμυθιών από τον επετειακό αυτόν τόμο.Περισσότερα στο pamestports.gr

Απόψε τα πιτσιρίκια παίζουν θέατρο!

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού παρουσιάζει, για την Εορτή Λήξεως τού σχολικού έτους 2012-2013, τη θεατρική παράσταση Παραμύθια αγαπημένα από τους αδελφούς Γκριμ γραμμένα την οποία προετοίμασαν τα 205 παιδιά -προνήπια και νήπια- τού Νηπιαγωγείου, με την ευκαιρία τού εορτασμού τού έτους 2012, ως έτος Γκριμ (επέτειος 200 χρόνων από την έκδοση τού Α΄ τόμου των παραμυθιών των αδελφών Γκριμ). Μία ανθολογία -επί σκηνής- αγαπημένων παραμυθιών από τον επετειακό αυτόν τόμο.

Περισσότερα στο pamestports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X