Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Καμουφλάζ στα φρύδια με δυο πανεύκολες κινήσεις
Μην απογοητεύεσαι που η φύση δε σου έδωσε τη γωνία που πάντα ήθελες στα φρύδια σου. Κάλυψε τις ατέλειες και τόνισε το σημείο των φρυδιών σου, κάνοντας το να δείχνει υψηλότερο.Τι θα χρειαστείς:Ένα μολύβι φρυδιών Ένα βουρτσάκι για τα φρύδια ή gel φρυδιών (μοιάζει με τη συσκευασία της μάσκαρας)Βήμα πρώτο: Βρες το ανώτερο σημείο του φρυδιού σου και σχημάτισε μια ευθεία ακριβώς πάνω στο τόξο. Ζωγράφισε μια γραμμή προς τα κάτω, η οποία θα εφάπτεται και αυτή του τόξου. Γέμισε το σημείο με λίγο χρώμα, ώστε να το τονίσεις.Βήμα δεύτερο: Βούρτσισε τις τριχούλες προς τα επάνω και δώσε καθοδική φορά σε αυτές που βρίσκονται στην άκρη του φρυδιού.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Καμουφλάζ στα φρύδια με δυο πανεύκολες κινήσεις

Μην απογοητεύεσαι που η φύση δε σου έδωσε τη γωνία που πάντα ήθελες στα φρύδια σου. Κάλυψε τις ατέλειες και τόνισε το σημείο των φρυδιών σου, κάνοντας το να δείχνει υψηλότερο.

Τι θα χρειαστείς:

Ένα μολύβι φρυδιών

Ένα βουρτσάκι για τα φρύδια ή gel φρυδιών (μοιάζει με τη συσκευασία της μάσκαρας)

Βήμα πρώτο: Βρες το ανώτερο σημείο του φρυδιού σου και σχημάτισε μια ευθεία ακριβώς πάνω στο τόξο. Ζωγράφισε μια γραμμή προς τα κάτω, η οποία θα εφάπτεται και αυτή του τόξου. Γέμισε το σημείο με λίγο χρώμα, ώστε να το τονίσεις.

Βήμα δεύτερο: Βούρτσισε τις τριχούλες προς τα επάνω και δώσε καθοδική φορά σε αυτές που βρίσκονται στην άκρη του φρυδιού.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X