Η πλήρης παράνοια επικρατεί στον ΠΑΟΚ με το θέμα του νέου προπονητή. Η ίδια εφημερίδα, η ''A bola'' που από προχθές έγραφε ότι ο Ντομίνγκος είναι στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε για δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ, με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι η συμφωνία χάλασε λόγω διάστασης στη φιλοσοφία του Πορτογάλου με εκείνη του Ιβάν Σαββίδη.Κι ενώ η ΠΑΕ διαψεύδει μετά μανίας ότι ο Ντομίνγκος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, εκείνοι που έδιναν λεπτομέρειες για το που πήγε, με ποιούς συναντήθηκε, τι είπε και τί έφαγε, σήμερα διαλύουν το γάμο, του οποίου μάλλον υπήρξαν μοναδικοί μάρτυρες. Ή μήπως όχι.Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στην Θεσσαλονίκη με τον Ζήση Βρύζα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να ενημερώνουν τον Ιβαν Σαββίδη για τα νέα δεδομένα που φέρεται να προκύπτουν από την δήλωση Ντομίνγκος ότι χάλασε ο γάμος.Στην πραγματικότητα πάντως ουδείς (έξω από την ΠΑΕ) μπορεί με βεβαιότητα να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Παράνοια…

Η πλήρης παράνοια επικρατεί στον ΠΑΟΚ με το θέμα του νέου προπονητή. Η ίδια εφημερίδα, η »A bola» που από προχθές έγραφε ότι ο Ντομίνγκος είναι στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε για δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ, με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι η συμφωνία χάλασε λόγω διάστασης στη φιλοσοφία του Πορτογάλου με εκείνη του Ιβάν Σαββίδη.

Κι ενώ η ΠΑΕ διαψεύδει μετά μανίας ότι ο Ντομίνγκος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, εκείνοι που έδιναν λεπτομέρειες για το που πήγε, με ποιούς συναντήθηκε, τι είπε και τί έφαγε, σήμερα διαλύουν το γάμο, του οποίου μάλλον υπήρξαν μοναδικοί μάρτυρες. Ή μήπως όχι.

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στην Θεσσαλονίκη με τον Ζήση Βρύζα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να ενημερώνουν τον Ιβαν Σαββίδη για τα νέα δεδομένα που φέρεται να προκύπτουν από την δήλωση Ντομίνγκος ότι χάλασε ο γάμος.

Στην πραγματικότητα πάντως ουδείς (έξω από την ΠΑΕ) μπορεί με βεβαιότητα να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X