Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κύπρος: Τέλος οι αιτήσεις για βίζα
Η πρεσβεία της Αυστραλίας, στη Λευκωσία, σταμάτησε να διεκπεραιώνει αιτήσεις για βίζα από την 1η Ιουνίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στην Καμπέρα, από δω και στο εξής όσοι είναι στην Κύπρο και επιθυμούν βίζα για την Αυστραλία θα πρέπει να στέλνουν τις αιτήσεις στην αυστραλιανή πρεσβεία στη Βηρυτό του Λιβάνου, είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την αντίδραση ορισμένων παραγόντων της κυπριακής πατριάς της Αυστραλίας, οι οποίοι αμφισβητούν τα κίνητρα της ενέργειας, καθώς όπως ισχυρίζονται, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να διεκπεραιώνονται οι αιτήσεις στη Λευκωσία, λόγω του ότι η οικονομική κρίση ωθεί πολλούς Κύπριους υπήκοους να θέλουν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κύπρος: Τέλος οι αιτήσεις για βίζα

Η πρεσβεία της Αυστραλίας, στη Λευκωσία, σταμάτησε να διεκπεραιώνει αιτήσεις για βίζα από την 1η Ιουνίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στην Καμπέρα, από δω και στο εξής όσοι είναι στην Κύπρο και επιθυμούν βίζα για την Αυστραλία θα πρέπει να στέλνουν τις αιτήσεις στην αυστραλιανή πρεσβεία στη Βηρυτό του Λιβάνου, είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την αντίδραση ορισμένων παραγόντων της κυπριακής πατριάς της Αυστραλίας, οι οποίοι αμφισβητούν τα κίνητρα της ενέργειας, καθώς όπως ισχυρίζονται, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να διεκπεραιώνονται οι αιτήσεις στη Λευκωσία, λόγω του ότι η οικονομική κρίση ωθεί πολλούς Κύπριους υπήκοους να θέλουν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X