Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μια βασίλισσα στο Ιόνιο
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα έρθει με την οικογένειά της στην Ελλάδα για να κάνουν τις διακοπές τους.Συγκεκριμένα, θα απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας σε πολυτελέστατο θέρετρο στην Κυλλήνη. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού μια τέτοια άφιξη έχει προκαλέσει ήδη αναστάτωση.Σύμφωνα με την Εspresso, για την βασιλική οικογένεια θα μαγειρεύουν 40 μάγειροι , οι οποίοι θα επιμεληθούν όλα τα γεύματά τους. Μάλιστα, πριν η βασίλισσα, ο πρίγκιπας και τα παιδιά τους φάνε, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δοκιμάζουν όλα τα φαγητά.Μαζί τους, θα είναι οι άνδρες της ασφάλειάς τους, οι οποίοι θα τους ακολουθούν παντού και θα φροντίζουν να απομακρύνουν τους λουόμενους από την παραλία, έτσι ώστε να είναι άδεια όταν η βασιλική οικογένεια θελήσει να πάει να κάνει το μπάνιο της. Επίσης, πριν βουτήξουν στα γαλανά νερά, βατραχάνθρωποι θα έχουν ελέγξει αν είναι όλα εντάξει , ενώ θα πετούν συνέχεια ελικόπτερα για προληπτικούς λόγους.

Μια βασίλισσα στο Ιόνιο

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα έρθει με την οικογένειά της στην Ελλάδα για να κάνουν τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, θα απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας σε πολυτελέστατο θέρετρο στην Κυλλήνη. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού μια τέτοια άφιξη έχει προκαλέσει ήδη αναστάτωση.

Σύμφωνα με την Εspresso, για την βασιλική οικογένεια θα μαγειρεύουν 40 μάγειροι , οι οποίοι θα επιμεληθούν όλα τα γεύματά τους. Μάλιστα, πριν η βασίλισσα, ο πρίγκιπας και τα παιδιά τους φάνε, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δοκιμάζουν όλα τα φαγητά.

Μαζί τους, θα είναι οι άνδρες της ασφάλειάς τους, οι οποίοι θα τους ακολουθούν παντού και θα φροντίζουν να απομακρύνουν τους λουόμενους από την παραλία, έτσι ώστε να είναι άδεια όταν η βασιλική οικογένεια θελήσει να πάει να κάνει το μπάνιο της. Επίσης, πριν βουτήξουν στα γαλανά νερά, βατραχάνθρωποι θα έχουν ελέγξει αν είναι όλα εντάξει , ενώ θα πετούν συνέχεια ελικόπτερα για προληπτικούς λόγους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X