Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τη Δευτέρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
Το απόγευμα της Δευτέρας (17/06) θα γίνει στο μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο τη δημόσια τηλεόραση.Οπως έγινε γνωστό, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη ειδοποιηθεί σχετικά και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις προτάσεις που θα καταθέσουν στον πρωθυπουργό.Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο Α. Σαμαράς αναμένεται να ζητήσει από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να σχεδιάσουν από κοινού τη νέα ραδιοτηλεόραση, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία της. Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει πως η "παλιά

Τη Δευτέρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Το απόγευμα της Δευτέρας (17/06) θα γίνει στο μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο τη δημόσια τηλεόραση.

Οπως έγινε γνωστό, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη ειδοποιηθεί σχετικά και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις προτάσεις που θα καταθέσουν στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο Α. Σαμαράς αναμένεται να ζητήσει από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να σχεδιάσουν από κοινού τη νέα ραδιοτηλεόραση, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία της. Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει πως η «παλιά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X