Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες Προβλέψεις 26/7
Ημερήσιες Προβλέψεις 26/7 thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 26/7

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα σας, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας σχέδια.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια που θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ρυθμοί σας θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή, κάποιες φορές θα σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας.


ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε τη γνωστή την επιθυμία σας για υγιή σχέση. Όπως φαίνεται η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας.


ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δύο σας για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στο σύντροφό σας.ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δύο σας για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στο σύντροφό σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν. Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.


ΙΧΘΥΣ: Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες ουσιαστικές ανάγκες στο χώρο του σπιτιού σας.


πηγή:http://www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X