Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στο «σφυρί» βγαίνει η Πήγασος Εκδοτική
Στο «σφυρί» βγαίνει η Πήγασος Εκδοτική thumbnail

Στο "σφυρί" βγαίνει η Πήγασος Εκδοτική

Σε αναγκαστικό πλειστηριασμό βγαίνουν σήμερα στις 4 το απόγευμα από το Ειρηνοδικείο Αθηνών τα σήματα των εφημερίδων της Πήγασος Εκδοτική ΑΕ (Έθνος, Έθνος της Κυριακής και Ημερησία), οι δανειακές οφειλές της οποίας ξεπερνούν τα 160 εκατομμύρια ευρώ.


Η τιμή εκκίνησης που έχει οριστεί από τις πιστώτριες τράπεζες ανέρχεται στα 2,35 εκατομμύρια ευρώ για το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής και στα 476.000 ευρώ για την Ημερησία. Ως εγγύηση έχει οριστεί το 30% της τιμής εκκίνησης, ήτοι 765.000 ευρώ για το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής και 142.800 ευρώ για την Ημερησία.


Παράλληλα, σε πλειστηριασμό βγαίνουν και οι μετοχές του ομίλου επί των οποίων έχει συσταθεί ενέχυρο. Μεταξύ αυτών οι 16.446 μετοχές του πρακτορείου διανομής «Ευρώπη» (έναντι 156.000 ευρώ), το 50% της εκτυπωτικής «Ίρις» (έναντι 1 εκατ. ευρώ) και οι μετοχές της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών «Άνωση» (έναντι 20.000 ευρώ).


Πηγή: koutipandoras.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X