Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / 5 μύθοι για τις αλλεργίες!
Οι αλλεργίες ταλαιπωρούν πολύ κόσμο, κάποιους μόνο την άνοιξη και κάποιους άλλους όλο τον χρόνο. Πολλές είναι οι ευρέως διαδεδομένες αντιλήψεις σχετικά με τις αλλεργίες, λίγες όμως από αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έχουν επιστημονική βάση. Πάμε να γνωρίσουμε και να καταρρίψουμε τους 5 συνηθέστερους μύθους που κυκλοφορούν για τις αλλεργίες:Μύθος 1. Τα λουλούδια προκαλούν αλλεργίεςΌσοι εργάζονται σε ανθοπωλεία και λόγω της παρατεταμένης έκθεσης τους σε αυτά ίσως και να εμφανίσουν λουλούδια συμπτώματα αλλεργίας. Ωστόσο, είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι εκείνοι που υποφέρουν από αλλεργικές αντιδράσεις στη θέα ενός όμορφου λουλουδιού. Στην πραγματικότητα, ο ένοχος είναι η γύρη η οποία παράγεται από τα δέντρα, τα χόρτα, τα ζιζάνια και τα λουλούδια- και όχι αποκλειστικά από αυτά! Η γύρη μπορεί να μεταφερθεί παντού μέσω του αέρα.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

5 μύθοι για τις αλλεργίες!

Οι αλλεργίες ταλαιπωρούν πολύ κόσμο, κάποιους μόνο την άνοιξη και κάποιους άλλους όλο τον χρόνο. Πολλές είναι οι ευρέως διαδεδομένες αντιλήψεις σχετικά με τις αλλεργίες, λίγες όμως από αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έχουν επιστημονική βάση. Πάμε να γνωρίσουμε και να καταρρίψουμε τους 5 συνηθέστερους μύθους που κυκλοφορούν για τις αλλεργίες:

Μύθος 1. Τα λουλούδια προκαλούν αλλεργίες

Όσοι εργάζονται σε ανθοπωλεία και λόγω της παρατεταμένης έκθεσης τους σε αυτά ίσως και να εμφανίσουν λουλούδια συμπτώματα αλλεργίας. Ωστόσο, είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι εκείνοι που υποφέρουν από αλλεργικές αντιδράσεις στη θέα ενός όμορφου λουλουδιού. Στην πραγματικότητα, ο ένοχος είναι η γύρη η οποία παράγεται από τα δέντρα, τα χόρτα, τα ζιζάνια και τα λουλούδια- και όχι αποκλειστικά από αυτά! Η γύρη μπορεί να μεταφερθεί παντού μέσω του αέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X