Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού;
Ένα νέο έρωτα ζει ο Γιώργος Κιμούλης, αυτή τη φορά στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού HELLO!.Αν και οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Κιμούλης και η Κατερίνα Γερονικολού ήρθαν πιο κοντά τους το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός έχει υπάρξει καθηγητής της νυν αγαπημένης του, όταν εκείνη ακόμα ήταν φοιτήτρια της δραματικής σχολής.Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιώργος Κιμούλης έχουν συνεργαστεί στο θέατρο στο παρελθόν, ενώ πληροφορίες θέλουν εκείνον να έχει προτείνει ήδη τη νέαρή ηθοποιό, ώστε να συναντηθούν επαγγελματικά ξανά σε μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού;

Ένα νέο έρωτα ζει ο Γιώργος Κιμούλης, αυτή τη φορά στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού HELLO!.

Αν και οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Κιμούλης και η Κατερίνα Γερονικολού ήρθαν πιο κοντά τους το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός έχει υπάρξει καθηγητής της νυν αγαπημένης του, όταν εκείνη ακόμα ήταν φοιτήτρια της δραματικής σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιώργος Κιμούλης έχουν συνεργαστεί στο θέατρο στο παρελθόν, ενώ πληροφορίες θέλουν εκείνον να έχει προτείνει ήδη τη νέαρή ηθοποιό, ώστε να συναντηθούν επαγγελματικά ξανά σε μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X