Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κροατία: Στο τραπέζι η εξόρυξη πετρελαίου
Με εκτελεστικά στελέχη της ρωσικής εταιρείας Rosneft Oil συναντήθηκε, στο Ζάγκρεμπ, ο πρωθυπουργός της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, όπως ανακοίνωσε το γραφείο δημόσιων σχέσεων της πρωθυπουργίας.Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι, ο κ. Μιλάνοβιτς και τα εκτελεστικά στελέχη της ρωσικής εταιρείας συζήτησαν τις πιθανότητες συνεργασίας και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στους τομείς της εξόρυξης, επεξεργασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και τις πιθανότητες συνεργασίας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Κροατία: Στο τραπέζι η εξόρυξη πετρελαίου

Με εκτελεστικά στελέχη της ρωσικής εταιρείας Rosneft Oil συναντήθηκε, στο Ζάγκρεμπ, ο πρωθυπουργός της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, όπως ανακοίνωσε το γραφείο δημόσιων σχέσεων της πρωθυπουργίας.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι, ο κ. Μιλάνοβιτς και τα εκτελεστικά στελέχη της ρωσικής εταιρείας συζήτησαν τις πιθανότητες συνεργασίας και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στους τομείς της εξόρυξης, επεξεργασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και τις πιθανότητες συνεργασίας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X