Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο
Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο thumbnail

Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ


Έχει μια πολύ ωραία όψη αυτό το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιούλη, η Αφροδίτη κάνει ένα μαγικό εξάγωνο με τον Ουρανό και σε καλεί να αλλάξεις, να μεταμορφωθείς, προκειμένου να αλλάξει και η αισθηματική σου ζωή. Εδώ και καιρό κάτι σου έφταιγε, κάτι σε ενοχλούσε και δεν μπορούσες να το εντοπίσεις, κάτι στη σχέση σου δεν ήταν όπως το φανταζόσουν… Εσύ Κριέ μου, που είσαι ελεύθερος, ίσως ένοιωθες πως οι κατακτήσεις σου δεν εξελισσόταν κατά πώς επιθυμούσες. Και ενώ χανόσουν στις σκέψεις σου, δεν σκέφτηκες το προφανές: μήπως από τη δική σου συμπεριφορά ξεκινούν όλα; Μήπως αν άλλαζες εσύ στο τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και κινείσαι, να εξαφανιζόντουσαν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα; Αυτό το διήμερο λοιπόν, όχι μόνο βρίσκεις τι φταίει, μα και περνάς σε αλλαγές.


ΤΑΥΡΟΣ


Ο Ερμής πέρασε στην Παρθένο και αυτό το διήμερο σίγουρα σε κάνει να φέρεσαι με πιο ορθολογιστική διάθεση στις σχέσεις σου, «μαζεύεσαι» αν ανήκες στους Ταύρους που ήταν παράτολμοι και διαχυτικοί στο φλερτ τους. Αυτό δεν είναι κακό βέβαια, αυτό που με απασχολεί πιο πολύ μαζί σου, είναι ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη που σε κάνει κάπως άκαμπτο και ανυποχώρητο, αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Αν θεωρείς ότι διαθέτεις μια πολύ όμορφη και συναισθηματική ζωή, τότε όλα καλά, αν πάλι νιώθεις μοναξιά και δεν σου αρέσει καθόλου αυτό, τότε ίσως θελήσεις να ξεσπάσεις σε άτομα, που σίγουρα δε φταίνε. Θα έχεις μια συναισθηματική αναμπουμπούλα και όλα αυτά προέρχονται από την Αφροδίτη που θα περάσει στον Καρκίνο, αποζητάς ένα τρυφερό χάδι, αυτό είναι όλο και πρέπει απλά να το ζητήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Είναι ένα σαββατοκύριακο που έχει πάθος, δράση και… αντίδραση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό να σε ευνοεί, θα κλείσεις την αυλαία του Ιουλίου με ευχάριστες και πολύ θετικές εξελίξεις και ανατροπές, κυρίως στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό το εξάγωνο έρχεται να σου δώσει έναν αέρα ανανέωσης και να σε οδηγήσει σε λύσεις. Γύρευες πολύ έντονα να αλλάξει κάτι στον τομέα των αισθηματικών σου, κάτι να κινηθεί και να αναζωπυρώσει το πάθος σου, είτε για πρόσωπο με το οποίο έχεις δεσμό, είτε για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, αλλά δεν είχες εξελίξεις μαζί του. Είναι ένα σαββατοκύριακο που θα σου αφήσει πολύ ευχάριστες εντυπώσεις και θα σου αποδείξει πως αν κάτι θέλουμε να αλλάξει, θα πρέπει να αλλάξουμε πρώτα μέσα μας, στον τρόπο που σκεφτόμαστε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αυτό το σαββατοκύριακο είναι από τα πιο πλούσια για εσένα αστρολογικά, ξεκινώ με αυτό που σε αφορά πιο πολύ και είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Πάμε σε ένα διήμερο που έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και αληθινό νοιάξιμο από το ταίρι σου ή το άτομο που σου αρέσει. Θες φροντίδα, θες να είναι με κάθε τρόπο ορατή η αγάπη του κόσμου προς εσένα. Ο Ερμής όμως περνά στην Παρθένο και προικίζει το μυαλό σου με λογική και σύνεση, πώς μπορεί όμως η καρδιά να λειτουργήσει με λογική; Μήπως εκεί θα υπάρξει μια μικρή σύγκρουση; Μάλλον ναι, πρόκειται για ένα διήμερο που ενώ αποζητάς με κάθε τρόπο την αγάπη, από την άλλη η λογική σε βάζει να αναρωτηθείς αν τη ζητάς από το σωστό άτομο.


ΛΕΩΝ


Το διήμερο αυτό έχεις μια διάθεση να κατανοήσεις και να συμμεριστείς απόλυτα τις ανάγκες των γύρων σου, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σου. Η Αφροδίτη δημιουργεί ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες να σε εμπιστευθεί ένα πρόσωπο και να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Όπως πολύ καλά κατάλαβες, αναφέρομαι σε μια πολύ τρυφερή και συναισθηματική αρχή στην προσωπική σου ζωή. Για εσένα, Λιοντάρι μου, που διαθέτεις μια σχέση, ήρθε η στιγμή να αλλάξουν πολλά στο δεσμό σου, να δείξεις όχι μόνο κατανόηση, αλλά να κάνεις κι εσύ κάτι, για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ήρθε ο Ερμής στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως αυτό το σαββατοκύριακο (και όχι μόνο) θα δρας με βάση τη λογική στην αισθηματική σου ζωή. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου κακό, διότι κάνεις τις σωστές επιλογές, είτε σε πρόσωπα είτε σε καταστάσεις. Αν λάβουμε υπόψη μας και την Αφροδίτη που περνά στον Καρκίνο και σε ωθεί να αναζητάς σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, τότε μιλάμε για ένα διήμερο που απομονώνεσαι, προκειμένου να κάνεις μια πολύ σοβαρή και εποικοδομητική… σύσκεψη με τον εαυτό σου. Θες να διαπιστώσεις ποιο άτομο είναι αντάξιο των προσδοκιών σου, με ποιο πρόσωπο μπορείς να δημιουργήσεις μια σωστή, αλλά ιδιαίτερα ρομαντική σχέση. Δε θα χρειαστείς παραπάνω από λίγες ώρες για να καταλήξεις στο ένα και μοναδικό άτομο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές.


ΖΥΓΟΣ


Αυτό το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιούλη δείχνει να είναι η αρχή μιας μεγάλης συναισθηματικής αλλαγής. Έχεις πολλές αξιώσεις και απαιτήσεις από τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού ή, για να το θέσω πιο σωστά, είχες πολλά όνειρα και επιθυμίες για το φετινό καλοκαίρι. Ετοιμάζεσαι λοιπόν να πάρεις την αισθηματική σου ζωή στα χέρια σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για… διαφορετικές διακοπές, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό ή να προχωρήσεις σοβαρά με το ταίρι σου. Δεν περιμένεις τα άστρα να σε πάνε εκεί που πρέπει, θα πάρεις μαζί σου μια… άδεια βαλίτσα, για να φέρεις μαζί σου στην επιστροφή πολλές αναμνήσεις. Αυτή η αποφασιστικότητά σου είναι που σε κάνει να μεταμορφώνεσαι και να χαμογελάς πονηρά αυτό το διήμερο. «Τα καλύτερα δεν έρχονται, πάω να τα φέρω», σκέφτεσαι πολύ σωστά μέσα σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Πάει ο Ερμής μια βόλτα στην Παρθένο και σε σοβαρεύει, σε μαζεύει και σε κάνει να λειτουργείς πιο πολύ με τη λογική, παρά με το συναίσθημα. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις μέσα στο διήμερο αυτό, είναι τη σύνοδο Ήλιου – Άρη, που σε κάνει λίγο παραπάνω ανταγωνιστικό στη σχέση σου. Θα έχεις μια άκαμπτη συμπεριφορά απέναντι στο/στη σύντροφό σου και θα νιώθεις ότι μπαίνει εμπόδιο πολλές φορές στα θέλω και στις επιθυμίες σου. Φυσικά και πέφτεις έξω, δεν συντρέχει κανένας από τους παραπάνω λόγους για να προτιμήσεις την απομόνωση ή την εγκράτεια απέναντι στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που σου αρέσει. Όσο για τις θετικές αστρολογικές όψεις, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, λογική και συναίσθημα κάνουν ένα τέλειο συνδυασμό.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Αυτό το σαββατοκύριακο είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Με την Αφροδίτη να κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, αναζητάς την αλλαγή στην αισθηματική σου ζωή. Είναι από αυτά τα διήμερα που αλλάζεις κάτι στην εικόνα και στη στάση σου, και βλέπεις τα θεαματικά αποτελέσματα αυτής της αλλαγής στον τρόπο που σε προσεγγίζει ένα άτομο. Είναι ξεκάθαρο το φλερτ που δέχεσαι, μπορείς να δεις ακόμη και την έμπρακτη αγάπη του/της συντρόφου σου με κάθε τρόπο, μπορείς να αλλάξεις και την καθημερινότητά σου με κάθε τρόπο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ανατρεπτικά κυρίως σαββατοκύριακα, διότι διαπιστώνεις πως αν αλλάξεις πρώτα εσύ τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις στη σχέση σου ή στο δεσμό που επιθυμείς να αποκτήσεις, τότε μπορείς να μεταμορφώσεις και όλη σου την αισθηματική ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ας τα πάρουμε με τη σειρά, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και αυτό σε βοηθά να επιλύσεις, με τη λογική πάντα, τα όποια συναισθηματικά ζητήματα είχες μέχρι τώρα. Να βρεις λύσεις στο δεσμό σου ή και να βρεις έναν ωφέλιμο τρόπο να προσεγγίσεις με επιτυχία το άτομο που σου αρέσει. Επίσης, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο και εκεί που χρειάζεται δείχνεις τη συναισθηματική σου πλευρά, δείχνεις την αδύναμη πλευρά σου, εκείνη που έχει ανάγκη από προστασία, από ένα τρυφερό χάδι, μια αγκαλιά και μια κουβέντα του τύπου «όλα θα πάνε καλά, εγώ είμαι εδώ για εσένα». Ο Ερμής σε οδηγεί να επιλέξεις το σωστό άτομο και η Αφροδίτη σε καλεί να εγκαταλείψεις την αυτοδυναμία και αυτάρκειά σου για λίγο. Μπορείς να τα συνδυάσεις όλα, αν το επιθυμήσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έχουμε και λέμε, αγαπημένε μου Υδροχόε: Το διήμερο αυτό η Αφροδίτη δημιουργεί ένα πολύ όμορφο και τυχερό εξάγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντάς σου μια πολύ βαθιά και έντονη επιθυμία για αλλαγή. Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αυτό το σαββατοκύριακο είναι μια πολύ καλή αρχή για να αλλάξεις πολλά, ακόμη και στον τρόπο που έβλεπες μέχρι τώρα ένα πρόσωπο. Το μόνο που θέλω να προσέξεις, είναι να μην προσπαθήσεις να επιδείξεις τη δύναμή σου, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη σε κάνει να θες να υπερισχύσεις. Αν αυτό το ελέγξεις, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, με χαμηλό προφίλ, δείχνοντας τα θετικά σου χαρακτηριστικά, μπορείς να κερδίσεις ακόμη και τον πιο δύσκολο αισθηματικό στόχο.


ΙΧΘΕΙΣ


Με τον Ερμή να έχει περάσει στην Παρθένο, σίγουρα θα περάσεις ένα διήμερο πιο συγκρατημένο. Λόγω της αναλυτικής σου σκέψης, δε λειτουργείς με παρορμητικό τρόπο, αλλά σκέφτεσαι πολύ καλά τι είναι σωστό για εσένα και τι όχι, προκειμένου να έχεις μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη αισθηματική ζωή. Επίσης, αυτό το διήμερο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο. Έντονη φαντασία, λογική και συναισθηματισμός, θα καταφέρεις να τα συνδυάσεις όλα αυτό σαββατοκύριακο. Λίγο από όλα θα έχει αυτό το διήμερο όπως κατάλαβες και η διάθεσή σου θα είναι σαν τον… χαμαιλέοντα, ανάλογα την περίσταση και τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, έτσι και εσύ θα κινείσαι και θα συμπεριφέρεσαι!


πηγή:https://www.e-zwdia.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X