Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα γενέθλια της Υβόννης και η έκπληξη του Ρέμου!
Μια μεγάλη έκπληξη έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην Υβόννη για τα γενέθλιά της: Χωρίς εκείνη να γνωρίζει ο τραγουδιστής της ευχήθηκε χρόνια πολλά με τον καλύτερο τρόπο όπως αναφέρει τπ gossip-tv.gr.Το ζευγάρι είχε κανονίσει να πάει για φαγητό σε παραλιακό μαγαζί της Γλυφάδας! Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι τους, ανάμεσά τους και ο Κώστας Πηλαδάκης. Αφού έφαγαν, ξαφνικά ο Ρέμος σηκώθηκε και επέστρεψε κρατώντας μια τούρτα!Η Υβόννη δεν είχε ιδέα. Αφού της έδωσε ένα φιλί στο στόμα της τη πρόσφερε για να σβήσει εκείνη το κεράκι! Όλο το μαγαζί τους κοιτούσε όμως εκείνοι δεν έβλεπαν κανέναν! Μόνο ο ένας τον άλλον.Η Υβόννη φανερά συγκινημένη ήταν όλο το βράδυ στην αγκαλιά του!

Τα γενέθλια της Υβόννης και η έκπληξη του Ρέμου!

Μια μεγάλη έκπληξη έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην Υβόννη για τα γενέθλιά της: Χωρίς εκείνη να γνωρίζει ο τραγουδιστής της ευχήθηκε χρόνια πολλά με τον καλύτερο τρόπο όπως αναφέρει τπ gossip-tv.gr.

Το ζευγάρι είχε κανονίσει να πάει για φαγητό σε παραλιακό μαγαζί της Γλυφάδας! Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι τους, ανάμεσά τους και ο Κώστας Πηλαδάκης. Αφού έφαγαν, ξαφνικά ο Ρέμος σηκώθηκε και επέστρεψε κρατώντας μια τούρτα!

Η Υβόννη δεν είχε ιδέα. Αφού της έδωσε ένα φιλί στο στόμα της τη πρόσφερε για να σβήσει εκείνη το κεράκι! Όλο το μαγαζί τους κοιτούσε όμως εκείνοι δεν έβλεπαν κανέναν! Μόνο ο ένας τον άλλον.

Η Υβόννη φανερά συγκινημένη ήταν όλο το βράδυ στην αγκαλιά του!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X