Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δείτε βίντεο από παρουσίαση των Windows 8.1
Το πλήκτρο έναρξης που επανέρχεται στα Windows 8.1 είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα σχετικά με το λειτουργικό τής Microsoft και - επιτέλους εμφανίστηκε η λειτουργία του σε βίντεο. Από τη Microsoft δεν έχουν δώσει αρκετές πληροφορίες για τη λειτουργία του, κατά την ανακοίνωση του update των Windows που το περιλαμβάνει. Απεσταλμένος του NetworkWorld στην έκθεση Computex 2013 στην Ταϊπέι έγραψε σε βίντεο μία παρουσίαση της Microsoft για τα Windows 8.1 που δείχνει τις λειτουργίες του νέου Start button αλλά και την ανανεωμένη λειτουργικότητα του desktop όπου το φόντο μπορεί να ορίσει πλέον ο χρήστης. Πηγή:e-pcmag.gr

Δείτε βίντεο από παρουσίαση των Windows 8.1

Το πλήκτρο έναρξης που επανέρχεται στα Windows 8.1 είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα σχετικά με το λειτουργικό τής Microsoft και – επιτέλους – εμφανίστηκε η λειτουργία του σε βίντεο.

Από τη Microsoft δεν έχουν δώσει αρκετές πληροφορίες για τη λειτουργία του, κατά την ανακοίνωση του update των Windows που το περιλαμβάνει.

Απεσταλμένος του NetworkWorld στην έκθεση Computex 2013 στην Ταϊπέι έγραψε σε βίντεο μία παρουσίαση της Microsoft για τα Windows 8.1 που δείχνει τις λειτουργίες του νέου Start button αλλά και την ανανεωμένη λειτουργικότητα του desktop όπου το φόντο μπορεί να ορίσει πλέον ο χρήστης.

Πηγή:e-pcmag.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X