Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πέφτουν οι τιμές στην Αλβανία
Μείωση μίας ποσοστιαίας μονάδας κατέγραψε τον Μάιο, έναντι του Απριλίου, ο γενικός δείκτης τιμών καταναλωτή στην Αλβανία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Στατιστικής της βαλκανικής χώρας (INSTAT).Τον Μάιο, σε σχέση με τον Απρίλιο, ο επιμέρους δείκτης "τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά" σημείωσε πτώση 2,5%. Η μεγαλύτερη μείωση (-16%) καταγράφηκε στον επιμέρους δείκτη "νωπά λαχανικά", τονίζεται στην ανακοίνωση του INSTAT που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πέφτουν οι τιμές στην Αλβανία

Μείωση μίας ποσοστιαίας μονάδας κατέγραψε τον Μάιο, έναντι του Απριλίου, ο γενικός δείκτης τιμών καταναλωτή στην Αλβανία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Στατιστικής της βαλκανικής χώρας (INSTAT).

Τον Μάιο, σε σχέση με τον Απρίλιο, ο επιμέρους δείκτης «τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά» σημείωσε πτώση 2,5%. Η μεγαλύτερη μείωση (-16%) καταγράφηκε στον επιμέρους δείκτη «νωπά λαχανικά», τονίζεται στην ανακοίνωση του INSTAT που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X