Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τρεις τραυματίες από τα πυρά σε κολέγιο
Τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν κοντά στο κολέγιο Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, στο δυτικό Λος Άντζελες, και ένας ύποπτος συνελήφθη στη βιβλιοθήκη του κολεγίου, ανέφερε η εφημερίδα Los Angeles Times. Η επίθεση σημειώθηκε ενόσω ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα παρακολουθούσε σε κοντινή απόσταση έναν φιλανθρωπικό έρανο αλλά σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας του προέδρου φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους. "Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και δεν επηρεάζει την επίσκεψη. Είναι θέμα της τοπικής αστυνομίας

Τρεις τραυματίες από τα πυρά σε κολέγιο

Τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν κοντά στο κολέγιο Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, στο δυτικό Λος Άντζελες, και ένας ύποπτος συνελήφθη στη βιβλιοθήκη του κολεγίου, ανέφερε η εφημερίδα Los Angeles Times. Η επίθεση σημειώθηκε ενόσω ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα παρακολουθούσε σε κοντινή απόσταση έναν φιλανθρωπικό έρανο αλλά σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας του προέδρου φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους.

«Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και δεν επηρεάζει την επίσκεψη. Είναι θέμα της τοπικής αστυνομίας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X