Αρχική / Σχέσεις / Νιώθω να με προσβάλλει η στάση του συντρόφου μου…
Νιώθω να με προσβάλλει η στάση του συντρόφου μου... thumbnail

Η αναγνώστριά μας, Ρούλα

Νιώθω να με προσβάλλει η στάση του συντρόφου μου…

Eπιθυμω ένας ειδικός να μου εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει το γεγονός πως ο φίλος μου με έχει καταχωρημένη στις επαφές της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης ως «Βυζιά». Ένιωσα να με προσβάλλει, όσο αστείο κι αν ακούγεται.


Είμαστε μαζί επτά χρόνια διακρίνω σε εκείνον τάση για φλερτ και απιστία, αλλά προσπαθώ να παραβλέπω την καχυποψία μου και να είμαι πιο λογική. Μου κρατά μυστικές πτυχές της ζωής του, όμως γνωρίζω για τον ίδιο και για τον χαρακτήρα του πολλά πράγματα.


Εκείνος με ευχαρίστησε γιατί τον βοήθησα να θυμηθεί πως είχε γράψει ο ίδιος αυτή τη λέξη και ησύχασε που δεν απόκτησε και κάποιος πρόσβαση στο μειλ του.


Στο ερώτημά απαντά ο ψυχολόγος Νίκος Βαμβακάρης:


Αγαπητή αναγνώστρια,


αν τα πράγματα έχουν όπως τα περιγράφεται θα ήταν καλό μέσω ενός εποικοδομητικού διαλόγου με το σύντροφό σας να μιλήσετε μαζί του και να του εκφράσετε αυτά που και σε μας είπατε για αυτήν την στάση του και να του δώσετε να καταλάβει ότι είναι κάτι το οποίο δε σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.


Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε εάν αυτή τη στάση του είναι κάτι που συμβαίνει γενικότερα από τον σύντροφο σας στα πλαίσια του "χιούμορ" αλλά και το πόσο μεγάλη βαρύτητα δίνει σε θέματα σχέσης ο ίδιος.


Γνωρίζοντας τον καλύτερα είναι σίγουρο ότι γνωρίζετε τα κουμπιά της επικοινωνίας μεταξύ σας και αυτό θα βοηθήσει να βρείτε μια απάντηση για αυτή του την στάση στο συγκεκριμένο θέμα.


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X