Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απολογούνται τη Δευτέρα
Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα, πήραν οι δύο Σύροι, 31 και 36 ετών, που συνελήφθησαν πριν από τρεις ημέρες, έξω από σπίτι στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, όπου κρατούνταν 16 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά, κατηγορούμενοι για διακίνηση παράνομων μεταναστών. Αντίθετα ο 48χρονος Έλληνας υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας που κατηγορείται ότι συνεργαζόταν στην προώθηση των μεταναστών στο εξωτερικό, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα. Ο 48χρονος στην απολογία του επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και απλώς γνώριζε το φερόμενο ως εγκέφαλο της υπόθεσης . ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απολογούνται τη Δευτέρα

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα, πήραν οι δύο Σύροι, 31 και 36 ετών, που συνελήφθησαν πριν από τρεις ημέρες, έξω από σπίτι στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, όπου κρατούνταν 16 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά, κατηγορούμενοι για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Αντίθετα ο 48χρονος Έλληνας υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας που κατηγορείται ότι συνεργαζόταν στην προώθηση των μεταναστών στο εξωτερικό, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο 48χρονος στην απολογία του επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και απλώς γνώριζε το φερόμενο ως εγκέφαλο της υπόθεσης .

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X