Αρχική / Σχέσεις / «Ο άντρας μου είναι προσκολλημένος στις αδερφές του και επηρεάζεται»
«Ο άντρας μου είναι προσκολλημένος στις αδερφές του και επηρεάζεται» thumbnail

Η αναγνώστριά μας, Ελένη

"Ο άντρας μου είναι προσκολλημένος στις αδερφές του και επηρεάζεται"

Έχω ένα πρόβλημα που έχει επιδράσει στην οικογενειακή μου ηρεμία. Ο άντρας μου είναι πολύ προσκολλημένος στις αδερφές του και επηρεάζεται ξεσπώντας σε μένα. Αδιαφορεί όταν του ζητάω κάτι, ενώ όταν του ζητάνε αυτές γίνεται χαλάκι να τον πατήσουν. Δεν με συμπαθούν αυτές, αλλά δεν με στεναχωρεί αυτό, αλλά η αδιαφορία του συζύγου μου που δεν με υπερασπίζεται, όταν εγώ το έχω ανάγκη.


Θέλω μία συμβουλή, πώς να προσκολλήσω τον σύζυγό μου. Με τη συμπεριφορά του μου δείχνει πώς είναι ανώριμος και τον εκμεταλλεύονται όλοι.


Στο ερώτημά απαντά ο ψυχολόγος Νίκος Βαμβακάρης:


Αγαπητή αναγνώστρια,


το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τον σύντροφό σας συμβαίνει αρκετά συχνά στην ελληνική οικογένεια.


Παρόλα αυτά θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο επίπεδο επικοινωνίας ώστε να μπορέσει και εκείνος να δει τις αδυναμίες αλλά και τα λάθη του.


Κι εσείς όμως από την πλευρά σας θα πρέπει να δείτε πως έχετε χειριστεί την μέχρι τώρα κατάσταση και ποια τυχόν λάθη έχετε κάνει απέναντί του.


Η παραδοχή και από τις δύο πλευρές θα βοηθήσει την κατάσταση και με σωστούς χειρισμούς ίσως οδηγήσει και στην λύση της έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία και μέτρο και στις δύο πλευρές. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X