Αρχική / Διατροφή / Αγορά / Επίπεδη κοιλιά την τελευταία στιγμή; Με Lanes όλα γίνονται!
Επίπεδη κοιλιά την τελευταία στιγμή; Με Lanes όλα γίνονται!  thumbnail

Επίπεδη κοιλιά την τελευταία στιγμή; Με Lanes όλα γίνονται!

Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά και ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους, έχει ήδη κάνει τη θεαματική είσοδό του. Είσαι όμως έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή μήπως και φέτος το φούσκωμα και η… όχι και τόσο επίπεδη κοιλιά θα χαλάνε την εικόνα που θα ήθελες να είχες στην παραλία; 


Όπως και να ’χει, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι! Ακόμη και τώρα μπορείς να βελτιώσεις τις ατέλειές σου και να πετύχεις αυτό που όλοι θέλουμε! Επίπεδη κοιλιά στην παραλία! Ξέρεις πολύ καλά ότι η Lanes είναι εδώ με σκοπό να… σε συμπληρώνει σε κάθε βήμα σου! Και για την περίπτωση αυτή λοιπόν,προτείνει το Kcaligram 7daysσε συνδυασμό με τοProbioAde!


Το Kcaligram 7days αποτελεί ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος διάρκειας 7 ημερών! Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των επιλεγμένων φυτικών συστατικών που περιέχονται στη σύνθεσή του, ο μεταβολισμός μας ενισχύεται, η σιλουέτα επαναπροσδιορίζεται, ενώ μειώνεται η αίσθηση φουσκώματος και περιορίζεται η κατακράτηση υγρών. Δηλαδή πετυχαίνεις αυτό ακριβώς που θέλεις!Παίρνοντας Kcaligram7daysγια 7 ημέρες, δίνεις μια σημαντική ώθηση στον εαυτό σου για να πιάσει το στόχο και να βγει στην παραλία με άλλο αέρα.Το ProbioAde από την άλλη,χάρη στα προβιοτικά, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει, συντελεί στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού και εντερικού συστήματος οδηγώντας στο απαραίτητο «ξεφούσκωμα», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσιολογική λειτουργεία του οργανισμού στο σύνολό του!Ένα βήμα πιο κοντά στην επίπεδη κοιλιά δηλαδή!Ο συνδυασμός τους λοιπόν σε βοηθά να κατακτήσεις ό,τι ονειρεύεσαι για το υπόλοιπο του φετινού Καλοκαιριού! Βέβαια, η χαλαρή άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή δεν μπορούν να λείπουν από το πρόγραμμά σου!


Καλό υπόλοιπο διακοπών λοιπόν, με επίπεδη κοιλιά…παρέα με τη Lanes!


Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά και ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους, ετοιμάζεται να κάνει τη θεαματική είσοδό του. Είμαστε όμως έτοιμοι να τον υποδεχτούμε ή μήπως και φέτος το φούσκωμα καιη… όχι και τόσο επίπεδη κοιλιά θα χαλάνε την εικόνα που θα θέλαμε να είχαμε στην παραλία; 


Όπως και να ’χει, δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε.Ακόμη και τώρα μπορούμε ναβελτιώσουμε τις ατέλειές μας και να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε! Επίπεδη κοιλιά στην παραλία! Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Lanesείναι εδώ με σκοπό να…μας συμπληρώνει σε κάθε βήμα μας! Και για την περίπτωση αυτή λοιπόν,μας προτείνει το Kcaligram 7daysσε συνδυασμό με το ProbioAde!


Το Kcaligram7days αποτελεί ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος διάρκειας 7 ημερών! Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των επιλεγμένων φυτικών συστατικών που περιέχονται στη σύνθεσή του, ο μεταβολισμός μας ενισχύεται, η σιλουέτα επαναπροσδιορίζεται, ενώ μειώνεται η αίσθηση φουσκώματος και περιορίζεται η κατακράτηση υγρών. Δηλαδή πετυχαίνουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε!Παίρνοντας Kcaligram7daysγια 7 ημέρες, δίνουμε μια σημαντική ώθηση στον εαυτό μας για να πιάσει το στόχο και να βγει στην παραλία με άλλο αέρα.


Το ProbioAdeαπό την άλλη,χάρη στα προβιοτικά, τα πρεβιοτικά, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει, συντελεί στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού και εντερικού συστήματος οδηγώντας στο απαραίτητο «ξεφούσκωμα», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσιολογική λειτουργεία του οργανισμού στο σύνολό του!Ένα βήμα πιο κοντά στην επίπεδη κοιλιά δηλαδή!


Ο συνδυασμός τους λοιπόν μας βοηθά να κατακτήσουμε ότι ονειρευόμαστε για το υπόλοιπο του φετινού Καλοκαιριού!Βέβαια, η χαλαρή άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή δεν μπορούν να λείπουν από το πρόγραμμά μας!


Καλό υπόλοιπο διακοπών λοιπόν, με επίπεδη κοιλιά… παρέα με τη Lanes!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X