H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Βάζουν φωτιά στην κοινωνία” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το σχέδιο-σοκ της τρόικας για την πρώτη κατοικία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “οι δανειστές ζητούν να βγουν “στο σφυρί” σταδιακά από 1/1/2014 τα σπίτια αξίας μέχρι 200.000 ευρώ, που σήμερα προστατεύονται από τον νόμο. Κάθε 6 μήνες θα μειώνεται κατά 50.000 ευρώ η αντικειμενική αξία των ακινήτων που θα πλειστηριάζονται. Ποιοι δανειολήπτες θα εξαιρεθούν με βάση τα κριτήρια που θέτουν Κομισιόν και ΔΝΤ”. Η Realnews επίσης αναφέρεται στο τελεσίγραφο από τον Τόμσεν για τους πλειστηριασμούς. Ζητάει “μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχει αποφασιστεί η άρση της απαγόρευσης”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Δεν είναι λάθος! Είναι έγκλημα…”. Αναφέρεται στην πρόκληση της τρόικας και επισημαίνει: “θα αρπάξουν διαμέρισμα των 80, των 90 ή των 100 τετραγωνικών που στεγάζει τετραμελή ή πενταμελή οικογένεια; Δεν καταλαβαίνουν ότι αν αυτό συμβεί, θα αποτελέσει πιθανότατα τη θρυαλλίδα που θα προκαλέσει την κοινωνική έκρηξη, που μέχρι τώρα έχει αποφευχθεί;”

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Φάκελος “Χρυσή Αυγή” : 1- Ο Περίανδρος “δείχνει” τον Παναγιώταρο. 2- Ο “αόρατος” σύμβουλος του Μιχαλολιάκου. 3- Οι “αιρέσεις” και οι ομαδάρχες.

– “Φοβήθηκα μη μείνω στη φυλακή για πάντα”. Ο Ελληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης, που συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη μιλά στην “R” για όσα έζησε στην πλατεία Ταξίμ και στα κρατητήρια της Τουρκικής ασφάλειας

– Μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για την Realnews. H πρόθεση ψήφου, αλλά και πώς αξιολογούν οι πολίτες τους υπουργούς.

– Φώτης Κουβέλης στην “R”: “Διαπραγματευτικό όπλο για την κυβέρνηση η ομολογία των δανειστών για τα λάθη τους”.

To άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο:”Αντίσταση για να σώσουμε ό,τι ελληνικό κινδυνεύει!”.

Διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

Μας δουλέψανε ότι είμαστε τεμπέληδες και μας σφάξανε στο γόνατο. Οχι επειδή μας μισούν, αλλά επειδή τους δώσαμε την ευκαιρία. Οχι εμείς, ο Γιωργάκης. Σε τρία χρόνια έγινε ζημιά που δεν διορθώνεται ούτε σε τριάντα. Τέτοιο success story έχει να δει το Χολυγουντ απο τότε που, παιδάκι ακόμα, ο κ. Σαμαράς έβλεπε το “Οσα παίρνει ο άνεμος“. Μόνον που οι Ελληνες δεν μπορούν να πουν πια, όπως η Σκάρλετ Ο’ Χάρα, ότι “αύριο θα ‘ναι μια άλλη μέρα”. Αύριο για μας, θα ‘ναι πάλι χθες…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Μυστικό ραντεβού στη Μύκονο. Το καυτό ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την ερωτική απόδραση του ζευγαριού. Η πρώτη κοινή έξοδος της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο

– Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εκλεψε το κορίτσι του Τζεϊμς Μποντ. Τον απόλυτα έρωτα βιώνουν η όμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και το γνωστό μοντέλο.

– Ελενα Ακρίτα; “Κάθε τόσο παθαίνω κρίσεις πανικού”

– Η Βάσια έγινε μαμά. Η παρουσιάστρια Βάσια Λόη και ο εφοπλιστής Νικόλας Μαδιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας αγκαλιά τον γιό τους.

– Ο πελαργός έφερε τρίδυμα. Οι πρώτες στιγμές της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη με τα αγγελούδια τους.

Σχετικά άρθρα