Οι προκλητικές περιπτύξεις με θαυμαστή της

Από τότε που η Ριάνα χώρισε με τον Κρις Μπράουν, έχει βαλθεί να μας τρελάνει, στην αρχή ξεκίνησε με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο twitter αλλά αυτήν τη φορά το παράκανε αφού όρμησε σε θαυμαστή της σαν μαινόμενος ταύρος!!

Στη σκηνή μαζί της βρέθηκε ένας τυχερός fan, τον οποίο η 25χρονη σταρ… καβάλησε στην κυριολεξία! Ο τυχερός άντρας βρέθηκε κοντά στην σκηνή και οι άνθρωποι της Rihanna τον ανέβασαν προκειμένου να χορέψει μαζί της.

Αφού τον ξάπλωσαν ανάσκελα σε ένα τραπέζι, η 25χρονη σταρ, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο κορσέ , ανέβηκε πάνω του και του χάρισε έναν άκρως αισθησιακό χορό, αφήνοντάς τον να την αγγίζει όπου εκείνος ήθελε!

Οπως φαίνεται και στο βίντεο η ίδια αφού τον έριξε στο πάτωμα,ανέβηκε πάνω του και άρχισε να λικνίζεται προς τέρψη των θαυμαστών της ενώ ο τυχερός άντρας κατάφερε να ακουμπήσει ακόμα και το στήθος της πάντα με παρότρυνση της ίδιας!!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια προέβη σε αυτήν την ενέργεια επί σκηνής – αφού τον Ιούνιο του 2011 στο Μαϊάμι η ποπ σταρ με παρόμοιο τρόπο λίκνιζε το κορμί της πάνω σε μια θαυμάστρια από το κοινό της.

Η Rihanna είναι γνωστή για την αγάπη της στα στριπτιζάδικα, αφού πρόσφατα την είχαμε δει να ρίχνει δολάρια σε μια εξωτική χορεύτρια κατά την έξοδό της στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠHΓΗ: ΤΗΕ SUN

Σχετικά άρθρα