«Ντροπή σε όποιον είπε ότι φίλησα ένα ''μαύρο'' κορίτσι»

Στο kosmoradio 95,1 βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου και μίλησε για όλα .. για την σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη και αποκάλυψε ποιός έκανε το πρώτο βήμα ενώ είπε πως της έχει κάνει πρόταση γάμου όπου την έχει αποδεχτεί και μένει μόνο το πότε θα ορίσουν την ημερομηνία!

Για το εξώφυλλο στο περιοδικό LiFo και το περίφημο φιλί στο στόμα , είπε δεν ήταν ερωτικό φιλί αλλά ένα μήνυμα ενάντιο της ομοφοβίας. Όσο για το φλερτ που έχει δεχτεί απο γυναίκα, αναφέρει πως την κολακεύει και δεν την προσβάλλει.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως θέλει να κάνει πολλά και να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, όπως αυτή που μεγάλωσε.Όσο για το αν θα πήγαινε στην Eurovision με την Σουηδία απάντησε πως ..”Θα ήταν ντροπή μου να είμαι αντίπαλος της Ελλάδας φέτος στη Γιουροβίζιον . Είναι γλυκύτατος κι αυθεντικός ο κ Αγάθωνας!

Τι θα ήθελε όμως να κάνει στην Eurovision;..”Θα με ενδιέφερε να μεταδώσω τη βαθμολογία της . Έχω ανοιχτή πόρτα στην ΕΡΤ αλλά δεν το ζήτησα ακόμη. Μερικές φορές δεν πρέπει πάντα να περιμένουμε την πρόταση την επίσημη. Κάποιες φορές πρέπει να κάνουμε κι εμείς το βήμα!

Σχετικά άρθρα