Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το iRadio θα περιέχει ηχητικές διαφημίσεις
H ιστοσελίδα AdAge προσφέρει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την φημολογούμενη υπηρεσία iRadio της Apple που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρεται στον ακριβή τρόπο χρησιμοποίησης διαφημίσεων που θα πωλούνται μέσω του δικτύου iAd, του οποίου η δημοτικότητα αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα εάν αληθεύουν οι πληροφορίες.Μέχρι σήμερα η Apple προσφέρει το 70 τοις εκατό των εσόδων από το iAd στους developers για τις mobile εφαρμογές τους. Στο iRadio τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με την Apple να μοιράζεται μόλις το 10 τοις εκατό, το οποίο είναι αρκετά καλό ποσοστό εάν αναλογιστούμε ότι η Pandora δίνει το 4 τοις εκατό.Μιας και το iRadio θα είναι δωρεάν θα πρέπει να αναμείνουμε ότι οι διαφημίσεις θα έχουν τον κύριο λόγο για την διατήρηση της οικονομικής ευμάρειας της υπηρεσίας. Ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει το τραγούδι που ακούει από το iTunes Store και να το συγχρονίσει σε όλες του τις συσκευές μέσω του iTunes in the Cloud ή iTunes Match. Δυστυχώς, όμως, ο χρήστης δεν θα μπορεί να αναζητήσει και να αναπαράγει συγκεκριμένα τραγούδια της επιλογής του, όπως το Spotify για παράδειγμα.Τι είδους θα είναι οι διαφημίσεις, όμως, στο iRadio; Ηχητικές και παραδοσιακές. "Οι ηχητικές διαφημίσεις θα πωλούνται μέσω του iAd

Το iRadio θα περιέχει ηχητικές διαφημίσεις

H ιστοσελίδα AdAge προσφέρει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την φημολογούμενη υπηρεσία iRadio της Apple που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρεται στον ακριβή τρόπο χρησιμοποίησης διαφημίσεων που θα πωλούνται μέσω του δικτύου iAd, του οποίου η δημοτικότητα αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα εάν αληθεύουν οι πληροφορίες.

Μέχρι σήμερα η Apple προσφέρει το 70 τοις εκατό των εσόδων από το iAd στους developers για τις mobile εφαρμογές τους. Στο iRadio τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με την Apple να μοιράζεται μόλις το 10 τοις εκατό, το οποίο είναι αρκετά καλό ποσοστό εάν αναλογιστούμε ότι η Pandora δίνει το 4 τοις εκατό.

Μιας και το iRadio θα είναι δωρεάν θα πρέπει να αναμείνουμε ότι οι διαφημίσεις θα έχουν τον κύριο λόγο για την διατήρηση της οικονομικής ευμάρειας της υπηρεσίας. Ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει το τραγούδι που ακούει από το iTunes Store και να το συγχρονίσει σε όλες του τις συσκευές μέσω του iTunes in the Cloud ή iTunes Match. Δυστυχώς, όμως, ο χρήστης δεν θα μπορεί να αναζητήσει και να αναπαράγει συγκεκριμένα τραγούδια της επιλογής του, όπως το Spotify για παράδειγμα.

Τι είδους θα είναι οι διαφημίσεις, όμως, στο iRadio; Ηχητικές και παραδοσιακές. «Οι ηχητικές διαφημίσεις θα πωλούνται μέσω του iAd

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X