Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πάτρα: Κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατάρρευση του υποστέγου
Πάτρα: Κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατάρρευση του υποστέγου  thumbnail

Πάτρα: Κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατάρρευση του υποστέγου

Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για τη δημόσια υγεία από την κατάρρευση του υποστέγου 4 στο λιμάνι της Πάτρας, που στοίχισε τη ζωή σε έναν άτυχο πρόσφυγα, καθώς από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν δεν διαπιστώθηκε καμία ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών:

“Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ στη συνέχεια της τακτικής πληροφόρησης που πραγματοποιεί μετά την κατάρρευση του Υπόστεγου Νο 4 ενημερώνει ότι το διαπιστευμένο εργαστήριο, το οποίο πραγματοποίησε τις ατμοσφαιρικές μετρήσεις το πρωί της 5/8/2017, σε διάφορες θέσεις, (8) περιμετρικά του Υπόστεγου και (2) επί της οδού Όθωνος Αμαλίας, μας απέστειλε εγγράφως αργά την Τετάρτη το απόγευμα την μελέτη με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών μετρήσεων καθώς επίσης και την αξιολόγησή τους, στο συμπέρασμα της οποίας αναφέρονται επί λέξει τα εξής : «…δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου και δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία,δεδομένου ότι όλες οι τιμές ήταν κάτω των ορίων που θέτει η ισχύουσα Νομοθεσία.»

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και υπεύθυνα τους συμπολίτες μας, για τις ενέργειες που έχουν σχέση με το ατυχές και τραγικό συμβάν της κατάρρευσης του Υπόστεγου στην θέση 4”.


ΠΗΓΗ: http://www.koutipandoras.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X