Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έγινε η επαφή με ΠΑΟΚ
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται, από χτες, ο Σωκράτης Φυτανίδης προκειμένου να βαφτίσει τον γιό του. Το γεγονός αυτό έδωσε τροφή για φήμες που σχετίζονται με ενδεχόμενο συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ.Βέβαια, δεν κρύβει κανείς ότι έχουν γίνει επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν δεν ανάψει το πράσινο φως ο νέος τεχνικός. Ο διεθνής αμυντικός του Ατρόμητου έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο και είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Οι διπραγματεύσεις δεν κύλησαν θετικά και έτσι έχει αρχίσει να σκέφτεται την περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Έγινε η επαφή με ΠΑΟΚ

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται, από χτες, ο Σωκράτης Φυτανίδης προκειμένου να βαφτίσει τον γιό του. Το γεγονός αυτό έδωσε τροφή για φήμες που σχετίζονται με ενδεχόμενο συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, δεν κρύβει κανείς ότι έχουν γίνει επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν δεν ανάψει το πράσινο φως ο νέος τεχνικός. Ο διεθνής αμυντικός του Ατρόμητου έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο και είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Οι διπραγματεύσεις δεν κύλησαν θετικά και έτσι έχει αρχίσει να σκέφτεται την περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X