Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξετάζονται και αυτοί οι 2 για τον Ολυμπιακό
Οι μέσοι της Λιλ Μπαλμόν και Πεντρετί στη λίστα του Ολυμπιακού κατά τις πληροφορίες γαλλικής ιστοσελίδας.Νέα ονόματα από τη Γαλλία στην ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα. Οπως αναφέρει γαλλική ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τους δύο κεντρικούς μέσους της Λιλ, τον Φλοράν Μπαλμόν και τον Μπενουα Πεντρετί.Οι δύο έμπειροι μέσοι (32 και 29 ετών αντιστοίχως) είναι βασικότατα στελέχη της γαλλικής ομάδας και έχουν ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, θα πρέπει δηλαδή να αποζημιωθεί και η ομάδα τους - έστω και με μειωμένες απαιτήσεις - πέραν των ίδιων που έχουν βαριά συμβόλαια.

Εξετάζονται και αυτοί οι 2 για τον Ολυμπιακό

Οι μέσοι της Λιλ Μπαλμόν και Πεντρετί στη λίστα του Ολυμπιακού κατά τις πληροφορίες γαλλικής ιστοσελίδας.

Νέα ονόματα από τη Γαλλία στην ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα. Οπως αναφέρει γαλλική ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τους δύο κεντρικούς μέσους της Λιλ, τον Φλοράν Μπαλμόν και τον Μπενουα Πεντρετί.

Οι δύο έμπειροι μέσοι (32 και 29 ετών αντιστοίχως) είναι βασικότατα στελέχη της γαλλικής ομάδας και έχουν ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, θα πρέπει δηλαδή να αποζημιωθεί και η ομάδα τους – έστω και με μειωμένες απαιτήσεις – πέραν των ίδιων που έχουν βαριά συμβόλαια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X