Αρχική / Σχέσεις / Την αγαπώ αλλά δεν τη θέλουν οι γονείς μου και πιέζομαι! Τι να κάνω;
Την αγαπώ αλλά δεν τη θέλουν οι γονείς μου και πιέζομαι! Τι να κάνω; thumbnail

O αναγνώστης του boro.gr, Παύλος

Την αγαπώ αλλά δεν τη θέλουν οι γονείς μου και πιέζομαι! Τι να κάνω;

Γεια σας, έχω σχέση από τον Μάρτιο του 2016, που οδήγησε σε αρραβώνα. Περνούσαμε πάρα πολύ καλά, ωστόσο η διαφορά νοοτροπίας ήταν κάτι που δεν δεχτήκαν οι γονείς μου. Η κοπέλα είναι από Έλληνες γονείς, αλλά γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αμερική.


Οι δικοί μου δεν θέλουν να ακούνε για αυτήν. Τη θεωρούν ότι δεν είναι νοικοκυρά και ότι δεν είναι γυναίκα για σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο συμφωνώ και εγώ. Σηκώθηκα και έφυγα μακρυά της για 7 μήνες νομίζοντας ότι θα την ξεχάσω.


Δυστυχώς έγινε χειρότερο. Αυτή συνέχισε την επικοινωνία και τα μηνύματα αγάπης, ενώ την είχα παρατήσει. Τώρα ξαναγύρισα στις ΗΠΑ και θέλει να τα ξαναβρούμε. Ωστόσο της ζητάω χρόνο ώστε να εδώ τι μπορώ να κάνω με τους γονείς μου. Αλλά αυτή δεν μπορεί να περιμένει και νιώθω πίεση αφάνταστη και από τις πλευρές. 


 Στο ερώτημά σας απάντησε η ψυχολόγος – ψυχοδραματίστρια Σοφία Κουφοπούλου


Νιώθω ότι η πίεση είναι κυρίως μέσα σας. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε εσείς. Η πίεση ίσως να μην αφορά την κοπέλα και τους γονείς σας αλλά το δίλημμα εάν θέλετε να έχετε σχέση με την κοπέλα ή όχι. Είναι δική σας λοιπόν η απόφαση εάν νιώθετε ότι αγαπάτε την κοπέλα και θέλετε να είστε μαζί της ή εάν νιώθετε ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές στον τρόπο ζωής που εμποδίζουν τη σχέση να είναι λειτουργική. Ακούστε την καρδιά σας και θα σας δώσει την απάντηση.


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X