Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Λαγούτη»
Η Σύλβια Δεληκούρα που φέτος συμμετέχει στο ΥFSF μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν, για τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη.Είναι αλήθεια ότι έχεις σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη;Οχι, δεν ισχύει αυτό. Δεν είμαστε ζευγάρι, γράφτηκαν διάφορα αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γενικότερα, αυτό που συμβαίνει στην ζωή μου δεν μου αρέσει να το συζητάω. Ελεγαν διάφορα, δεν απάντησα.Καπνός χωρίς φωτιά υπάρχει;Δεν ισχύει πάντα αυτό. Γνωριζόμαστε, εννοείται έχουμε κάνει μαζί μια συνάντηση για τον Δημήτρη Χορν. Θα ξαναβρεθούμε, μπορεί να δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι.Βρίσκεσαι σε σχέση αυτήν την περίοδο,είσαι ερωτευμένη;Είμαι καλά αυτήν την περίοδο, είμαι σε φάση δημιουργική με τη δουλειά μου και όλο το υπόλοιπο είναι σε κοντρόλ, είναι καλό.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Λαγούτη»

Η Σύλβια Δεληκούρα που φέτος συμμετέχει στο ΥFSF μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν, για τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη.

Είναι αλήθεια ότι έχεις σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη;

Οχι, δεν ισχύει αυτό. Δεν είμαστε ζευγάρι, γράφτηκαν διάφορα αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γενικότερα, αυτό που συμβαίνει στην ζωή μου δεν μου αρέσει να το συζητάω. Ελεγαν διάφορα, δεν απάντησα.

Καπνός χωρίς φωτιά υπάρχει;

Δεν ισχύει πάντα αυτό. Γνωριζόμαστε, εννοείται έχουμε κάνει μαζί μια συνάντηση για τον Δημήτρη Χορν. Θα ξαναβρεθούμε, μπορεί να δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι.

Βρίσκεσαι σε σχέση αυτήν την περίοδο,είσαι ερωτευμένη;

Είμαι καλά αυτήν την περίοδο, είμαι σε φάση δημιουργική με τη δουλειά μου και όλο το υπόλοιπο είναι σε κοντρόλ, είναι καλό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X