Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στοπ στη μεταφορά πετρελαίου από το Νότιο Σουδάν
Ο πρόεδρος του Σουδάν Όμαρ Χάσαν αλ Μπασίρ διέταξε να σταματήσει από σήμερα η διασυνοριακή μεταφορά πετρελαίου από το Νότιο Σουδάν, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ραδιόφωνο του Σουδάν. Ο σταθμός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για ένα προειδοποιητικό σήμα συναγερμού που στάλθηκε σήμερα σε χρήστες κινητών τηλεφώνων. Οι δύο αφρικανικές χώρες συμφώνησαν το Μάρτιο να επαναληφθούν οι εξαγωγές αργού από το Νότιο Σουδάν, μέσω πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του Σουδάν, έπειτα από την επίλυση διαφωνιών για τα τέλη διέλευσης και άλλα θέματα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στοπ στη μεταφορά πετρελαίου από το Νότιο Σουδάν

Ο πρόεδρος του Σουδάν Όμαρ Χάσαν αλ Μπασίρ διέταξε να σταματήσει από σήμερα η διασυνοριακή μεταφορά πετρελαίου από το Νότιο Σουδάν, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ραδιόφωνο του Σουδάν.

Ο σταθμός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για ένα προειδοποιητικό σήμα συναγερμού που στάλθηκε σήμερα σε χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Οι δύο αφρικανικές χώρες συμφώνησαν το Μάρτιο να επαναληφθούν οι εξαγωγές αργού από το Νότιο Σουδάν, μέσω πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του Σουδάν, έπειτα από την επίλυση διαφωνιών για τα τέλη διέλευσης και άλλα θέματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X