Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προς αυτοδιάλυση ο ΣΥΝ
Τίτλους τέλους αναμένεται να ρίξει σήμερα ο Συνασπισμός, η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν 21 χρόνια μετά την ίδρυση του στο δρόμο για την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.Την απόφαση αναμένεται να λάβει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ που θα ξεκινήσει τις εργασίες της στις 11:00 το πρωί. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις 16:00.Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά πλειοψηφία, καθώς το Αριστερό Ρεύμα, που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδεολογικό "ρεύμα

Προς αυτοδιάλυση ο ΣΥΝ

Τίτλους τέλους αναμένεται να ρίξει σήμερα ο Συνασπισμός, η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν 21 χρόνια μετά την ίδρυση του στο δρόμο για την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.

Την απόφαση αναμένεται να λάβει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ που θα ξεκινήσει τις εργασίες της στις 11:00 το πρωί. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις 16:00.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά πλειοψηφία, καθώς το Αριστερό Ρεύμα, που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδεολογικό "ρεύμα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X