Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα σκίτσα της Βίκυς στον γιο της
Ένα μοναδικό τρόπο για να περάσει τα μηνύματα της στο παιδί της έχει επινοήσει η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ.Με ζωγραφιές και κολάζ, που φτιάχνει η ίδια στο κελί της, οι οποίες απεικονίζουν ήρωες από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, προσπαθεί να εμφυσήσει στον 6,5χρονο γιο της, Άκη, το πνεύμα της μαχητικότητας, που θα πρέπει να έχει και να τον θωρακίσει, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια.Η Πυγμαχία. Σε μία από τις αφιερώσεις της προς τον γιο της, η Βίκυ γράφει: "Εύχομαι ο γιος μου να βγει στην κοινωνία των λύκων σαν λιοντάρι....Εξοπλισμένο με τα αντισώματα της δικής μου δοκιμασίας...

Τα σκίτσα της Βίκυς στον γιο της

Ένα μοναδικό τρόπο για να περάσει τα μηνύματα της στο παιδί της έχει επινοήσει η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ.

Με ζωγραφιές και κολάζ, που φτιάχνει η ίδια στο κελί της, οι οποίες απεικονίζουν ήρωες από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, προσπαθεί να εμφυσήσει στον 6,5χρονο γιο της, Άκη, το πνεύμα της μαχητικότητας, που θα πρέπει να έχει και να τον θωρακίσει, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια.

Η Πυγμαχία. Σε μία από τις αφιερώσεις της προς τον γιο της, η Βίκυ γράφει: "Εύχομαι ο γιος μου να βγει στην κοινωνία των λύκων σαν λιοντάρι….Εξοπλισμένο με τα αντισώματα της δικής μου δοκιμασίας…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X