Αυτόν ψήνουν στον ΠΑΟΚ !

Ο Γιάννης Σκόνδρας συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο της άμυνας και το θέμα του επανέρχεται στο προσκήνιο.  Aναμονή και για Φυτανίδη.

Ο 23χρονος αρχηγός του Ατρόμητου αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση και ακούστηκε για τον δικέφαλο του Βορρά από τον Ιανουάριο, όταν στην ομάδα ήταν ο Γιώργος Δώνης. Πλέον, ο Βρύζας προσέγγισε τον εκπρόσωπο του παίκτη και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό.

Ο Σκόνδρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον του κι αν δεν προκύψει συμφωνία είναι πολύ πιθανόν να… ανηφορίσει για Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ένα ποσό για να τον αποκτήσει, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά άπαντες θεωρούν ότι θα προκύψει συμφωνία.

Όπως αναφέρει η SportDay, το… ψήσιμο στον παίκτη έχει αρχίσει από τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος του έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Ο Σκόνδρας, πάντως, δεν είναι ο μόνος παίκτης του Ατρομήτου που έχουν στα υπόψιν στον δικέφαλο. Περιμένουν και την ολοκλήρωση των συζητήσεων του Φυτανίδη με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών, προκειμένου να προχωρήσουν και αυτή την περίπτωση.

πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα